Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
00:37
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 19

 Які здобутки принесли в загальну футбольну  скарбничку футболісти-земляки з Кіровоградщини, представники всіх професійних ліг України, сьогоднішній  наш огляд.

 Найбільше розчарування надійшло з Києва, де в 5- му турі Ліга-Парі-Матч ФК «Олександрія» мінімально поступився не сильній команді, а якщо вірніше сказати «везунчику» - донецькому «Олімпіку». Не пішла гра в підопічних В.Шарана. Не змогли переламати гру так, щоб бодай зрівняти  рахунок у грі.  Краще погано грати,  та вигравати, ніж  добре грати, та програвати. Гра забувається, а рахунок залишається – він є мірилом успішності команди.  На матчі активно  вболівав за команду колишній її президент Микола Лавренко.

Попереду  в олександрійців  кубкова гра в 1/16  Кубка України  в Крам ... Читать дальше »

Просмотров: 1298 | Добавил: wernega | Дата: 19.08.2015 | Комментарии (0)

Віряни відсвяткували одне із 7-ми найвизначніших релігійних свят - свято Спаса, або Преображеніє Господнє, що віншує закінчення літа, та початок осені. Прийшов  Спас - літо пішло від нас. Прийшов  Спас - готуй рукавички про запас. Цього дня бджолярі святкують своє професійне свято, готують бджіл до зими - починають підгодовувати цукровим сиропом, щоб бджілка перезимувала. Віднині все живе починає  готуватись до зими. Люди несуть до Бога  плоди своєї праці. Таким чином дякують Бога за врожай, який дасть можливість добре перезимувати -  з хлібом і до хліба. На Спаса освячують в церкві яблука, груші, мед, сливи, виноград, помідори, огірки, часник, цибулю   - все,  що виросло в саду і на городі. Християни вірять, посвятивши вирощине  "любов`ю, в поті і  праведних божих трудах"  власними руками, наступного року земля знову вродить - віддячит ... Читать дальше »

Просмотров: 1088 | Добавил: wernega | Дата: 19.08.2015 | Комментарии (0)