Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
13:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 19 » Навколо футбольні новини – 4
23:47
Навколо футбольні новини – 4

 Які здобутки принесли в загальну футбольну  скарбничку футболісти-земляки з Кіровоградщини, представники всіх професійних ліг України, сьогоднішній  наш огляд.

 Найбільше розчарування надійшло з Києва, де в 5- му турі Ліга-Парі-Матч ФК «Олександрія» мінімально поступився не сильній команді, а якщо вірніше сказати «везунчику» - донецькому «Олімпіку». Не пішла гра в підопічних В.Шарана. Не змогли переламати гру так, щоб бодай зрівняти  рахунок у грі.  Краще погано грати,  та вигравати, ніж  добре грати, та програвати. Гра забувається, а рахунок залишається – він є мірилом успішності команди.  На матчі активно  вболівав за команду колишній її президент Микола Лавренко.

Попереду  в олександрійців  кубкова гра в 1/16  Кубка України  в Краматорську  проти  першолігівського місцевого футбольного клубу  «Авангард». Команда – нова. З нуля  створена. Матч відбудеться 22 серпня  о 17. 30 на стадіоні «Авангард»  в м. Краматорськ. Це буде матч підготовки до 6-го туру Ліга-Парі-Матч в якому  ми будемо приймати одеський «Чорноморець», який на даний час має в своєму активі лише одне очко проти наших чотирьох. Це буде гра за 6 очок. Сьогодні наша команда посідає 10-те місце в турнірній таблиці. "Застовбити" своє законне місце  - закріпитися в десятці - мрія і сподівання  уболівальників з огляду на принциповість та зазіхання кожної з команд відібрати в ФК "Олександрія" очки. У цій боротьбі ініші правила, інша майстерність, інші підходи до матчів, а головне  рівень гри набагато вищий, ніж в першій лізі.       

Кіровоградська «Зірка» і в четвертому турі здобула чергову перемогу на вівтар Кіровоградщини. Цього  разу гравці «Зірки» здобули перемогу над ПФК «Суми»  на виїзді. Переможний м`яч на 68-й хв. забив Г.Баранець. Треба сказати, що сумчани одна із найпроблемних команд першої ліги в  плані відбору очок. Кіровоградцям вдалося відібрати їх максимум. Маючи в активі 7 очок, кіровоградці  посідають третє місце  в турнірній таблиці першої ліги. «Нафтовик» - лідер (10 очок), «Геліос»  - друге місце (8 очок).  22 серпня наші земляки о 16. 00  в 1/16  Кубка України будуть приймати вдома львівські «Карпати».

А 22 серпня до Кіровограда прибуде ФК «Тернопіль», що можливо  закріпить успішну ходу кіровоградців, бо тернопільчани доволі кволо  набирають залікові очки, перебуваючи  в нижній частині турнірної таблиці  першолігівського  чемпіонату.    Третя, наймолодша команда – представник професійного футболу – петрівський «Інгулець» також радує не тільки своїх уболівальників, а й іншу публіку, котра слідкує за дебютом команди О.Поворознюка. У четвертому  турі підопічні В.Богатиря здобули четверту  поспіль перемогу в першості серед команд  другої ліги  українського  футболу. Цього разу  вдома, 15 серпня, перемогли аутсайдера ліги «Нікополь-НПГУ» з рахунком 2:0.  Спочатку Перін  під завісу першого тайму вийшов віч-на-віч з голкіпером  суперника і відкрив рахунок.  А другий гол було забито на 90+3 хвилині поєдинку. Автором другого голу став Мішуренко. Команда грала до останньої секунди поєдинку. Глядачі дочекалися хорошої гри і результату.  Маючи в  активі  12 очок в 4-х турах – «Інгулець» лідер ліги.  Попереду  22 серпня до Петрового  прибуде В.Кварцяний зі своєю «Волинню», щоб показати майстер-клас в 1/16 Кубка України. Матч розпочнеться о 17. 00 на стадіоні «Інгулець».

У 5- му турі  першості серед команд  другої ліги суперником петрівчан  на виїзді буде  місцевий  кременчуцький «Кремінь», який  посідає  9- те місце з 5- ма очками.  Здається, що «Інгулець» стане  відкриттям другої ліги. Успіху і перемог зичу своїм землякам - петрівчанам.      

І.Мельник                     

Просмотров: 1299 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]