Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
08:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 19 » Прийшов Спас - готуй рукавички про запас
22:34
Прийшов Спас - готуй рукавички про запас

Віряни відсвяткували одне із 7-ми найвизначніших релігійних свят - свято Спаса, або Преображеніє Господнє, що віншує закінчення літа, та початок осені. Прийшов  Спас - літо пішло від нас. Прийшов  Спас - готуй рукавички про запас. Цього дня бджолярі святкують своє професійне свято, готують бджіл до зими - починають підгодовувати цукровим сиропом, щоб бджілка перезимувала. Віднині все живе починає  готуватись до зими. Люди несуть до Бога  плоди своєї праці. Таким чином дякують Бога за врожай, який дасть можливість добре перезимувати -  з хлібом і до хліба. На Спаса освячують в церкві яблука, груші, мед, сливи, виноград, помідори, огірки, часник, цибулю   - все,  що виросло в саду і на городі. Християни вірять, посвятивши вирощине  "любов`ю, в поті і  праведних божих трудах"  власними руками, наступного року земля знову вродить - віддячить щедрим врожаєм.

 Після богослужіння отець Анатолій з православної церкви Святого Миколая Чудотворця (Патріарх Вселенський і Константинопольський Варфоломей, - авт.) окропив жителів Олександрії божим словом, побажавши Божої  благодаті, довголіття, чистого неба над головою і віри у добрі починання, які віряни повинні робити щодено во славу Господа Бога, який  посилає  щедру ниву трударям. Великий врожай, як і щорічно збирають на Олександрійщині, котра є лідером в області по вирощуванню рекордних врожаїв. Без будь-якого сумніву - це ТОВ "УкрАгроКом" зі своїми славними трударями землі. 

Протягом  кількох годин люди йшли і йшли до Бога, прославляючи його турботу, його труди на благо людини, просили, молилися, щоб він дав сили зібрати гарний врожай і наступного року. 

І.Мельник

Просмотров: 1089 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]