Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
02:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 07

До міського голови С.Цапюка 29 липня поточного року звернулися з листом-заявою та підписами 36 мешканців будинку № 98 по пр.Леніна. У своїй заяві вони просять допомоги: «Вирішити питання з режимом роботи магазину продуктів №200 ТОВ «АТБ – Маркет», який розташований по вул. Гагаріна, 12 та нічного клубу – караоке «CОRLEONE» - пр. Леніна, 100/1. У зв’язку з тим, що магазин працює цілодобово, молодь, яка відпочиває в клубі та просто молодь, цілу ніч, купуючи спиртні напої, розпивають їх під магазином «АТБ-Маркет» та в дворі будинку №98 по пр. Леніна (так званого «Квадрату», – авт.) Потім влаштовують на п’ятачку під кафе та магазином нічні гулянки, з автомобілів звучить музика, і це продовжується до ранку. Бійки, крики, нецензурна лайка. Цим самим грубо ... Читать дальше »

Просмотров: 1785 | Добавил: wernega | Дата: 07.08.2015 | Комментарии (0)

Протягом  трьох днів службовці структурних підрозділів райдержадміністрації, управлінь та відділів разом з представниками Михайлівської сільської ради на чолі з її сільським головою В.Соломкою розчищали проїзд - ділянки дороги в напрямку Тарасово – Шевченкове. Ще свого часу, понад 50 років, тому  було прокладене асфальтне сполучення  до цього віддаленого населеного пункту району. Вузька дорога, обабіч посадки, які щорічно заростають, що не розїхатися двом автомобілям, - кущі молодняка клену та ясеню ростуть, як гриби після дощу.

Районна  влада завжди відгукується на подібні заходи допомоги територіальним громадам. Працівники  управління  освіти, медичної галузі, службовці РДА, представники міліції, управління ветеринарної медицини, АПК, МНС щоденно протягом трьох днів у кількості 40 чоловік  виїздили на ділянку дороги, щоб відрізок дороги у три кілом ... Читать дальше »

Просмотров: 1211 | Добавил: wernega | Дата: 07.08.2015 | Комментарии (0)