Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
04:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 7 » Районна громада – то сила народна
10:33
Районна громада – то сила народна

Протягом  трьох днів службовці структурних підрозділів райдержадміністрації, управлінь та відділів разом з представниками Михайлівської сільської ради на чолі з її сільським головою В.Соломкою розчищали проїзд - ділянки дороги в напрямку Тарасово – Шевченкове. Ще свого часу, понад 50 років, тому  було прокладене асфальтне сполучення  до цього віддаленого населеного пункту району. Вузька дорога, обабіч посадки, які щорічно заростають, що не розїхатися двом автомобілям, - кущі молодняка клену та ясеню ростуть, як гриби після дощу.

Районна  влада завжди відгукується на подібні заходи допомоги територіальним громадам. Працівники  управління  освіти, медичної галузі, службовці РДА, представники міліції, управління ветеринарної медицини, АПК, МНС щоденно протягом трьох днів у кількості 40 чоловік  виїздили на ділянку дороги, щоб відрізок дороги у три кілометри  розчистити від порослів.

Зранку сільський голова очоливши бригаду кущорізів випилювали обабіч  молодняк, а помічники з району зносили спиляну поросль  з проїжджої частини.

Виконуючий обов’язки голови РДА  Юрій Коваль у короткому інтерв’ю наголосив:

- Щорічно за розпорядженням голови районної державної адміністрації службовці РДА та підпорядковані їм служби управлінь району організовують суботники по прибиранню територій району. Роботи виконуємо різні: від збирання сміття обабіч доріг до висадаження алей, і до проріджування посадкових насаджень від молодої порослі. До нас звернулася за допомогою сільська громада Тарасово- Шевченкове  про надання допомоги. 15 діток, яких щоденно треба буде возити до школи в сусідню Ульянівку  1-го вересня  будуть нормально доїжджати до місця навчання.  ТОВ «УкрАгроКом» зі свого боку грейдером розширить проїзд, підсипиться щебінь  для нормального забезпечення  автобусного сполучення  Олександрія –Тарасово-Шевченкове, щоб 145 мешканців села мали змогу задовольнити свої нагальні потреби у виїзді до райцентру.

       І.Мельник     

Просмотров: 1212 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]