Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
04:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 04

Доходи від справляння акцизу сьогодні – це реальне наповнення міського бюджету, який спроможний робити великий об’єм робіт по покращенню соціальної інфраструктури м. Олександрія, що реалізується шляхом ремонту під’їздів, комунікацій і до ремонту доріг, тротуарів та дворових територій. Це право надано державою - доходи від справляння акцизу залишаються в міській казні.

Тому міська влада, спираючись на детальний аналіз динаміки та структури роздрібного товарообороту за статистичними даними за 2010-2014 рр., змогла чітко прорахувати розмір акцизного податку, що повинен складати не менше 19-20 млн. грн. за 2015-й рік.

І це незважаючи, що з початку 2015-го року фіскальні органи пропонували всього 5 млн. грн. надходжень в міську казну від сплати акцизу. Управління економіки міськради розрахувало інші показники – більш реальні 14 млн. грн. акцизу на рік. Такі показники і були затверджені в міському бюджеті. Відпрацювавши 6 місяців, п ... Читать дальше »

Просмотров: 1541 | Добавил: wernega | Дата: 04.08.2015 | Комментарии (0)

Чому торговельники грубо порушують правила торгівлі  хлібобулочними виробами?

Вартість хлібобулочних виробів. Ця тема не нова, вона час від часу турбує споживачів - покупців. Чому один і той же сорт хліба в різних магазинах різниться в ціні? З цим покупці стикаються майже щоденно. В більшості своїй, відвідавши з десяток  магазинів, дізнався, що роздрібна ціна на хлібобулочні  вироби таки не виходить за рамки 10% націнки, що встановлено розпорядженням  голови Кіровоградської облдержадміністрації ще від 5 травня  2011 р. і пролонговано наступними роками без змін. І все ж деякі недобросовісні  власники торгових продовольчих  магазинів встановили  «свої ціни», що явно завищені. Наприклад, ряд точок в районі Центрального ринка продають формовий хліб від 6 - 6, 25 грн і вище.  Подібна ситуація в кількох магазинах ... Читать дальше »

Просмотров: 1668 | Добавил: wernega | Дата: 04.08.2015 | Комментарии (0)