Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
02:20
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 02

Перший тайм украгрокомівці – олександрійці, безумовно, що виграли в «Металіста». З огляду на одні кутові, то наші гравці 6 разів  подавали, на противагу господарям – один раз довелося харків’янам виконати  цей стандарт.  Академічна гра, позиційно краще розташування на позиціях, вільні зони, комбінації, проходи, навіси, простріли, флангові, діагональні, розрізні, довгі та короткі паси – все вдавалося  робити у першому таймі підопічним В.Шарана на полі суперника.  Як сказав би видатний тренер Б.Аркадьєв «своїми технічними засобами  гравці постійно наближали м’яч до воріт суперника, що завершувався ударом і ксі постійним контролем м’яча». Тактика нашого тренерського складу на гру проти «Металіста»  «роззброїла» не тільки наступальні, а й захисні дії  «Металіста». ... Читать дальше »

Просмотров: 2364 | Добавил: wernega | Дата: 02.08.2015 | Комментарии (0)

  1-го серпня біля міського Будинку культури «Світлопільський» відбувся відбір на чемпіонат  України з стріт ліфтінгу (змагання з підняття тягарів)  та Відкрита першість Олександрії по фрістайлу (вільний вид спорту на спортивних знаряддях з  елементами гімнастики) .

На протязі майже трьох годин змагалися близько 20 спортсменів з Вінниці, Дніпропетровська, Києва, Кіровограда, Знам`янки, Кременчука, Долинської, Олександрії та ін. міст.

За правилами у фрістайлі приймали участь спортсмени до 14  років і старші, котрі демонстрували свою майстерність у вільних вправах на брусах, турніку з елементами гімнастики.  У другому виді змагань з стріт ліфтінгу  змагалися спортсмени по різних вагових категоріях ( до 65 кг, 65-80 кг, 80-95 кг) – підтягування на ... Читать дальше »

Просмотров: 1425 | Добавил: wernega | Дата: 02.08.2015 | Комментарии (0)