Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
05:37
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 2 » Кращі будуть захищати честь України
11:06
Кращі будуть захищати честь України

  1-го серпня біля міського Будинку культури «Світлопільський» відбувся відбір на чемпіонат  України з стріт ліфтінгу (змагання з підняття тягарів)  та Відкрита першість Олександрії по фрістайлу (вільний вид спорту на спортивних знаряддях з  елементами гімнастики) .

На протязі майже трьох годин змагалися близько 20 спортсменів з Вінниці, Дніпропетровська, Києва, Кіровограда, Знам`янки, Кременчука, Долинської, Олександрії та ін. міст.

За правилами у фрістайлі приймали участь спортсмени до 14  років і старші, котрі демонстрували свою майстерність у вільних вправах на брусах, турніку з елементами гімнастики.  У другому виді змагань з стріт ліфтінгу  змагалися спортсмени по різних вагових категоріях ( до 65 кг, 65-80 кг, 80-95 кг) – підтягування на турніку з максимальною вагою на собі з одним повторенням, віджимання з максимальною вагою. Результати обох змагань сумувалися.

Видовищне змагання, красиві молоді спортсмени досконалої фізичної статури показали свою майстерність, яку вони відточують не один місяць і рік. Вправи складні, вимагають фізичної сили і волі. Глядачі залишились задоволені від такого спортивного свята. А учасники змагань отримали заслужені нагороди: кубки, медалі, подяки вимпели та грошові винагороди  від головного спонсора змагань В.Дожджаника, який сьогодні презентував  нове спортивне починання в Олександрії зі стріт-ліфтингу, і якому пообіцяв всіляку допомогу в досягненні великих перемог.

- Стріт-ліфтінг - це новий вид спорту, який повинен захоплювати молодь у її спортивному виборі, це шлях до здорового способу життя, це шлях до кращого завтра країни,- відмітив при нагородженні спортсменів меценат змагань. 

 І.Мельник        

 

Просмотров: 1426 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]