Поздравляем Вас Гость
Понедельник
06.05.2024
00:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Август » 2 » Характер, воля, колективізм приносять результат
19:52
Характер, воля, колективізм приносять результат

Перший тайм украгрокомівці – олександрійці, безумовно, що виграли в «Металіста». З огляду на одні кутові, то наші гравці 6 разів  подавали, на противагу господарям – один раз довелося харків’янам виконати  цей стандарт.  Академічна гра, позиційно краще розташування на позиціях, вільні зони, комбінації, проходи, навіси, простріли, флангові, діагональні, розрізні, довгі та короткі паси – все вдавалося  робити у першому таймі підопічним В.Шарана на полі суперника.  Як сказав би видатний тренер Б.Аркадьєв «своїми технічними засобами  гравці постійно наближали м’яч до воріт суперника, що завершувався ударом і ксі постійним контролем м’яча». Тактика нашого тренерського складу на гру проти «Металіста»  «роззброїла» не тільки наступальні, а й захисні дії  «Металіста». З кожної наступної хвилини матчу олександрійці набирали обертів, притискували до воріт суперника, не даючи йому розвернути гру на все поле.  Тому і контроль м`яча, і  атаки гостей були обдумані, виважені, ціленаправлені - на одну мету – забити.  На 21-й хв. Сухоцький потужно пробив в лівий нижній кут Погорілого, але той рятує свої ворота.  31-а хвилина  могла стати переломною у грі, коли простріл Грицука  замикав Пономар і тільки поперечина  стала на заваді відкрити рахунок у матчі, бо ще й Сухоцький добивав. І надалі олександрійці  повністю домінували на полі, створюючи небезпеку воротам суперника.

 Що трапилось у другому таймі, коли на 63-й хв., контролюючи гру, олександрійці допустилися однієї помилки у захисті, котра вартувала на той час втраті принаймні очка. Господарі «прорвали»  нашу оборону – Довгий (екс-гравець «Олександрії, - авт.) отримав пас від Бесседіна і зумів обіграти Новака - 1:0. Після забитого голу, господарі мали намір закріпити успіх, та олександрійці їм цього не дали. На поле виходять один за одним: Чорнія – змінює Козак, Грицука –Ленов, а пізніше Голенкова –Старенький.  Здалось, що більше В.Шаран  не міг внести в корегування гри, нічого крім надії на момент моралі, який характеризується тактикою  футболу від  Шарана – одухотворена  колективність гри, коли кожен гравець вимушений грати з максимальною напругою сил на користь  своєї команди, з  почуттям  відповідальності перед колективом за свою частину роботи.   І ця робота принесла  олександрійцям успіх в кінці гри. На 90+2 хв. масована атака гостей, коли  захисники суперника відбивають з карного майданчика Погорілого, але  Сухоцький обрав гольову позицію, - його потужний удар був невідворотним – 1:1. Ціленаправленість  ігрових дій в поєднанні з максимальною енергією  виконання і є характерними особливостями побудови гри від Шарана.

 Задоволені  фанати, котрі прибули на матч і активно підтримували нашу команду на протязі всього поєдинку.  Відібрати очко в «Металіста» - це впевненість на наступні матчі.

Головний тренер «Металіста» О.Севідов віддав належне грі «Олександрії», наголосивши:

- Результат закономірний. Прийшлося  випускати молодих гравців. Не дотерпіли. Якби виграли, то це було б несправедливо. «Олександрія» грала на швидкостях.  Вона свій гол награла.  У нас було дуже багато браку.

В.Шаран, який пережив велике напруження психологічних сил, відмітив:

- Добре готувались до гри з «Металістом». Знали, що  суперник буде грати високо, тому серйозно підійшли до цього матчу - перекрили  всі зони, нав`язали свою гру. Результатом  задоволений, бо ми заслужили це очко. У нас було більше конструктивізму, колективної та відповідальної гри кожного гравця, що вийшов на поле. Радий, що Сухоцький забив, він від матчу до матчу набирає ігрових кондицій.          

 Настрій піднесений, бо грали справді дуже грамотно, комбінаційно, осмислено будували кожну свою атаку, використовуючи в своїх  цілях футбольний простір на полі, який не змогли закрити наші суперники. Вони  програли дисципліні, культурі  поводження з м`ячем, коли кожна передача, навіс, пас були точно віддані олександрійцями. З такою грою, є всі сподівання і надія на хороші матчі, що чекають олександрійців попереду. Вітаємо з важливим очком, з вірою в «Олександрію».

02.08.15, Харків, ОСК "Металіст"

"Металіст" - ФК "Олександрія" -  1:1

Голи: Довгий, 63, – Сухоцкий, 90+2.

"Металіст": Погорілий, Рижук, Полянський, Курилов (Путівцев, 88), Соболь, Довгий, Ковальчук, Прийомов, Рудика, Льопа (Чурко, 79), Куліш (А.Беседін, 57).

ФК "Олександрія": Новак, Чеботаєв, Шендрик, Басов, Сухоцький, Запорожан, Банада, Голенков (Старенький, 76), Грицук (Д.Леонов, 66), Чорній (М.Козак, 66), Пономар.

Попередження: Льопа, 20, Довгий, 58, - Шендрик, 23, Голенков, 61.

Гол. арбітр.: С. Бойко (Київська обл.).

 

І.Мельник                          

Просмотров: 2364 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]