Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
18:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 28

Автором найшвидшого голу в нашій команді , та здається і в першій лізі, є Сергій Старенький, котрий  у матчі першого туру  24- го Чемпіонату з «Десною»  вже на 1-й хвилині поєдинку відкрив рахунок у матчі ( 2:1). В.Мельник на 59-й хв. зрівнює та Василь Грицук стає автором найдовшого в  ігровому часі переможного голу, який він забив на 90+6 хв. гри.  Також другим по швидкості  автором забитого голу стає  Артем Сухоцький, який у  домашньому матчі з «Сумами»  вже на 3-й хв.  відкрив рахунок у поєдинку.
Автором найшвидшого голу в другому таймі вважається А.Чорній, котрий  на 46- й хв. забив переможний гол  у ворота «Полтави».  Перший тайм нам вдавався досить важким на забиті голи -  всього 9 м`ячів побували в сітці воріт суперників. 19  м’ячів відповідно були забиті в других тайма ... Читать дальше »

Просмотров: 440 | Добавил: wernega | Дата: 28.11.2014 | Комментарии (0)

Окрему увагу міський голова С.Цапюк на прес-конференції приділив питанню виплати заробітної плата працівникам бюджетної сфери.

- На сьогоднішній день усі виплати здійснюються вчасно. Якщо міський бюджет отримає державну субвенції у грудні, освітяни та медики одержать заробітну плату ще до кінця року, в іншому ж випадку її виплатять у січні 2015 року, - наголосив міський голова.

Змінилася дещо риторика голови в силу сьогодення. Ми не почули про те, щоб  вчасно виплатити зарплати освітянам, медикам, працівникам культури та спорту, комунальній сфері в грудні місяці, міській владі Олександріїт доводиться  відправляти бюджетників у неоплачувані відпустки. Міністерство фінансів  не додало міським громадам частину коштів. І тепер С.Цапюк відправляє працівників бюджетної сфери у відпустки за власний кошт.

Знаю, що б ... Читать дальше »

Просмотров: 488 | Добавил: wernega | Дата: 28.11.2014 | Комментарии (0)