Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
19:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Ноябрь » 28 » «Олександрія» в статистиці (продовження)
04:18
«Олександрія» в статистиці (продовження)

Автором найшвидшого голу в нашій команді , та здається і в першій лізі, є Сергій Старенький, котрий  у матчі першого туру  24- го Чемпіонату з «Десною»  вже на 1-й хвилині поєдинку відкрив рахунок у матчі ( 2:1). В.Мельник на 59-й хв. зрівнює та Василь Грицук стає автором найдовшого в  ігровому часі переможного голу, який він забив на 90+6 хв. гри.  Також другим по швидкості  автором забитого голу стає  Артем Сухоцький, який у  домашньому матчі з «Сумами»  вже на 3-й хв.  відкрив рахунок у поєдинку.
Автором найшвидшого голу в другому таймі вважається А.Чорній, котрий  на 46- й хв. забив переможний гол  у ворота «Полтави».  Перший тайм нам вдавався досить важким на забиті голи -  всього 9 м`ячів побували в сітці воріт суперників. 19  м’ячів відповідно були забиті в других таймах (2 – автоголи).

  Кращим бомбардиром  став Віталій Пономар, який в  14-ти поєдинках забив 7 м`ячів( і це при тому, що 10 разів був замінений, – авт.), посідаючи  4- те місце серед бомбардирів першої ліги.  У матчі з «Гірник-Спорт»  оформив «дубль» - ( 21 та на 56-й хв. відзначився). Сергій Старенький відзначився «дублем» у поєдинку проти  «Тернополя» ( 40-а та 70- та хв., 14-й тур), а також  Василь Грицук  став третім автором «дублю» у складі олександрійців у матчі з МФК «Миколаїв»  він забив два м’ячі. На 18-й зрівняв рахунок , а на 53-й довів до 3:1 на нашу користь. За ним слідують  відразу 3 гравці, які забили по 3 м`ячі: В.Грицук, С.Старенький  та О.Іващенко.  Двічі залишили свій автограф у воротах суперника : А.Запорожан, Д.Леонов та А.Чорній.  По разу забили:  А.Сухоцький. Ю.Коломоєць, Є.Чепурненко, О.Гуськов, Я.Ямполь, М.Імереков та О.Ломко.  Не забивали:  В.Бідловський, С.Басов, Є.Банада, С.Микицей,  А.Голенков, А.Кіча та А.Шендрік.  

І.Мельник

Просмотров: 441 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]