Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
19:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Сентябрь » 07

Кому війна, а кому мати рідна - цей вислів повернувся з далеких громадянських років минулого століття, коли брат ішов на брата, коли проливалася людська кров…

Щось подібне коїться і зараз.  Усі канали телебачення, радіо, зі шпальт газет нас закликають  жертвувати на війну. І ми жертвуємо. Ось тільки деякі місцеві аптекарі, що ростуть як гриби після рясного дощу, взялися за нас «капітально» - хворих.  Дублять такі ціни на медикаменти, що  наше життя через неспроможність придбати навіть найнеобхідніші ліки, скоре стане недоступним для більшості громадян. ГИНУЛИ  НА МАЙДАНІ, викривали злочинні дії минулої влад ... Читать дальше »

Просмотров: 506 | Добавил: wernega | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

Сусід міняв вдома шпалери. Приніс мені  шматки. Газета «Известия» за 1978 рік , 27 лютого. Що писала центральна газета депутатів СРСР? Писала, зокрема, про війну в Лівані (стаття «Израненная земля») , де ізраїльтяни  захопили кілька населених пунктів і утримують їх. Організація ООН висловила рішучий протест, щоб ворог звільнив територію Лівану. СРСР Висловив свою тверду позицію, щодо припинення військових дій…

І сьогодні, коли вже пройшло 36 років, Ізраїль знову воює в Палестині.  В інших статтях говориться   про миролюбчиві ініціативи  керівництва СРСР  щодо зупинки гонки озброєнь в ракетній галузі США, щоб врятувати світ від ядерної війни. І тоді переймалися миром. А сьогодні, щось незрозуміле твориться на  українській землі. Та країна, що сповідувала десятки років мирні ініціативи, рятувала світ від ядерної вій ... Читать дальше »

Просмотров: 444 | Добавил: wernega | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

Був у товариша на Бадині. Він сказав, що вишня за двором заквітла. Раніше спостерігав, як бузина цвіла, каштан, а щоб вишня - вперше доводиться бачити. При липнево-серпневій спеці листя посохло, плоди осипалися.  А на початку осені дерево «проснулось» - на гілках де-не-де з`явилися бруньки і дерево зацвіло. Ось такі несподівані природні сюрпризи ми все частіше спостерігаємо в своєму житті.

  Вчені подібні явища пояснюють так:  у кожного дерева свій вегетативний період. Буває, листя опадає з нього раніше, ніж повинно бути за природними законами. А дерево ще не готове до зими, в нього всередині є запас енергії, яку потрібно кудись діти. Ось воно й починає повторно розвиватися. А листя вишні могли скинути через грибкову хворобу, розвитку якої ... Читать дальше »

Просмотров: 401 | Добавил: wernega | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)