Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
10:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 27

Відбулися урочисті збори в Олександрійській РДА. Головував заступник Ю.Коваль та голова райради С.Бойко. Зокрема, було сказано, що  за самовідданута сумлінну працю, високий професіоналізм, активну участь у суспільному житті Олександрійського району та з нагоди державного свята – Дня Конституції відзначено ряд працівників району.

Серед нагороджених Грамотою КОДА О.Чабан- методист  райвно. Оголошено Подяку КОДА С.Харченку – трактористу-машиністу  тракторної бригади №2 ТОВ «УкрАгроКом». Також за розпорядженням голови ОДРА відзначено Почесною грамотою РДА та райради з врученням нагрудного знака до неї та грошової премії С.Лу`яника – начальника управління ветмедицини в районі та І.Табачкову – пе ... Читать дальше »

Просмотров: 481 | Добавил: wernega | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

26 червня на 73 році життя помер Іван Степанович Плющ - український державний діяч, двічі голова Верховної Ради України, секретар Ради національної безпеки і оборони, Герой України. Причиною смерті стало онкологічне захворювання. Іван Плющ народився 11 вересня 1941 р. в  районному центрі Борзна Чернігівської обл. 

На виборах до ВРУ в 1990 р. І. Плющ обраний в народні депутати від компартії  України. 5 грудня 1991р. став головою парламенту.  У тому ж році він залишив КПУ.  У  1994 р.І. Плюща  вдруге обрано народним депутатом. Пробував він себе як і кандидат на посаду Президента України. Та вже через 2 роки – в  1996 р. І.Плющ є членом Народно-демократичної партії – від якої і пройшов у парламент третього скликання. У  2000  р. І.Плющу довіряють вдруге керувати парламентом.  Вчетверте зайнявши крісло народного депутата І.Пл ... Читать дальше »

Просмотров: 496 | Добавил: wernega | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)

На вулиці дощ, вітер, прохолодно… Вдома нічого робити. Інтернет набрид. Друзі в селі...  А в таборі  відпочинку та оздоровлення  "Дружба" заїзд – друга зміна. 21 день можна побути на самоті - відпочити  від батьків, а батькам – від своїх чад.Нові друзі, нові враження...

Дякувати богу і владі Олександрійського району, що свого часу зберегли "Дружбу" - санаторій працівників сільського господарства. Знайшлися порядні люди, котрі мали причетність – працювали в санаторії – не побоялись взяли, створивши товариство… І вже 10 років "Дружба" працює, як літній табір відпочинку та оздоровлення дітей шкільного віку.

Незмінний керівник табору І.Федоренк ... Читать дальше »

Просмотров: 492 | Добавил: wernega | Дата: 27.06.2014 | Комментарии (0)