Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
23:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 27 » Літо відпочинку і нових друзів
18:39
Літо відпочинку і нових друзів

На вулиці дощ, вітер, прохолодно… Вдома нічого робити. Інтернет набрид. Друзі в селі...  А в таборі  відпочинку та оздоровлення  "Дружба" заїзд – друга зміна. 21 день можна побути на самоті - відпочити  від батьків, а батькам – від своїх чад.Нові друзі, нові враження...

Дякувати богу і владі Олександрійського району, що свого часу зберегли "Дружбу" - санаторій працівників сільського господарства. Знайшлися порядні люди, котрі мали причетність – працювали в санаторії – не побоялись взяли, створивши товариство… І вже 10 років "Дружба" працює, як літній табір відпочинку та оздоровлення дітей шкільного віку.

Незмінний керівник табору І.Федоренко повідомила, що в другій зміні буде оздоровлено близько 300 дітей. Зміна носить назву "З Україною в серці".

- Дітки будуть під опікою всі 24 години на добу. 5-ти  разове харчування, різноманітне меню: м'ясо-молочні страви, фрукти і овочі… Висококалорійне харчування оздоровить діток. У нас чудова вода, свіже повітря…  Розширено пляж, відремонтовані душові. Затишні кімнати.  Спортивні змагання, конкурси,  вікторини стануть добрим порадником, та сприятимуть всебічному розвитку відпочиваючих.  Відпочивають діти з Олександрійського району, м. Олександрії та з інших районів області.

Начальник Олександрійського райвно О.Коріненко повідомила, що цього року держава виділила понад 100 тис. грн на оздоровлення дітей шкільного віку.

Повна вартість відпочинку майже 3000 грн, а сплачують 600 грн. 

 Іван Мельник

Просмотров: 491 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]