Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
22:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 10

Ще один клуб з Олександрійщини - "УкрАгроКом"- в 27-му турі буде змагатися за результат з армянським «Титаном», який сьогодні перебуває в зоні вильоту. Команда, яка вже наступного сезону не буде приймати участь в чемпіонатах України, в зв’язку зі зміною державності.

Команду аграріїв чекає непростий матч з командою, яка  спроможна на несподіванку.  У першому колі 29 вересня аграрії вдома не змогли перемогти "Титан". Матч  завершився нульовою нічиєю.    

Офіційний сайт "Титану" вже попередив своїх уболівальників.

УВАЖАЕМЫЕ БОЛЕЛЬШИКИ!

В соответствии с решением исполкома Федерации футбола Украины от 8 мая все матчи 27-го тура чемпионата Favbet лиги 1 должны пройти без зрителей.
Таким образом, на м ... Читать дальше »

Просмотров: 565 | Добавил: wernega | Дата: 10.05.2014 | Комментарии (0)

11 травня о 18. 30 на КСК «Ніка»  в рамках 23-го чемпіонату з футболу серед команд першої ліги , ПФК «Олександрія»  буде приймати одну з несподіванок ліги – чернігівську «Десну».  Команда котра мало-помалу таки спромоглася добратися до 5- го місця в турнірній таблиці чемпіонату. Попереду деснянців, що відділяє їх  третього місця  «Полтава» та «Сталь». Слід відмітити, що в передньому турі «Десна» на виїзді змогла здолати з мінімальним рахунком одну з самобутніх команд ліги, яка «вистрілила»  в точку – тернопільську «Ниву». Гол у ворота тернопільчан на 51-й хв. забив досвідчений Ю.Плешаков ( колишній гравець «Севастополя»).

У досвідченого тренера О. ... Читать дальше »

Просмотров: 473 | Добавил: wernega | Дата: 10.05.2014 | Комментарии (0)

 

 

 

 

 

 

 

 

9  травня – цей день в історію людства увійшов як день ПЕРЕМОГИ над коричневою чумою –  найжорсткішою, найлютішою, людиноненависницькою  ідеологією – фашизмом.

  Та видно, щось не в порядку  в наших мізках, коли ми сьогодні хочемо відмінити  день Перемоги, коли нищимо символіку, яка виховала не одне покоління, у тому числі і батьків тих, хто несе нову ідеологію. Скажу, що це покоління збудувало все, що маємо і чим сьогодні користуємось. Для мене патріотизм – це не вигуки, це не марширування  колонами. Для ... Читать дальше »

Просмотров: 461 | Добавил: wernega | Дата: 10.05.2014 | Комментарии (0)