Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
12:51
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 10 » Чому без глядачів? В Олександрії все спокійно
13:34
Чому без глядачів? В Олександрії все спокійно

11 травня о 18. 30 на КСК «Ніка»  в рамках 23-го чемпіонату з футболу серед команд першої ліги , ПФК «Олександрія»  буде приймати одну з несподіванок ліги – чернігівську «Десну».  Команда котра мало-помалу таки спромоглася добратися до 5- го місця в турнірній таблиці чемпіонату. Попереду деснянців, що відділяє їх  третього місця  «Полтава» та «Сталь». Слід відмітити, що в передньому турі «Десна» на виїзді змогла здолати з мінімальним рахунком одну з самобутніх команд ліги, яка «вистрілила»  в точку – тернопільську «Ниву». Гол у ворота тернопільчан на 51-й хв. забив досвідчений Ю.Плешаков ( колишній гравець «Севастополя»).

У досвідченого тренера О.Рябоконя сьогодні під орудою знаходяться недавні гравці, а нині екс-гравці  ПФК «Олександрія»: Ю.Фурта В.Воронченко, М.Козак, А.Смалько.

Нагадаємо, що в першому колі наша команда в Чернігові програла «Десні» з рахунком 0:2. Нам забивали: Картушов - на 20-й  та Чуланов – на 90+3 хв.      

Тому, нам слід обов’язково взяти реванш за попередню поразку.

На превеликий жаль,ФФУ одним розчерком  пера, наплювала  на численну армію уболівальників по всій країні, вирішивши, - усі матчі 27 -го туру першої ліги провести без глядачів. Моральний аспект такого рішення для регіонів, де мир і спокій  - це не що інше, як  з одного боку перестраховка,а з іншого - знервувати спокій в Олександрії. Тисячі уболівальників виступають у ролі "без вини - винні". 

 На 12. 50 10 травня такі новини. Чи змінить своє рішення ФФУ ще є час.

У постанові виконкому ФФУ від 8 травня 2014 року чітко вказано: 

-Не проводити зазначені матчі на території Донецької, Луганської, Одеської та Харківської областей.

Тому, глядачі в Олександрії не повинні бути покарані за політичну нестабільність в інших регіонах України. 

Завтра  комісар матчу (якщо він має такі повноваження, - авт.) близько  12 години дня роз`яснить, а, можливо, й дозволить на відвідування олександрійськими  уболівальниками даного матчу. Зачекаємо. 

І.Мельник

Просмотров: 473 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]