Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
17:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

День Перемоги – радість і смуток, надія і віра у вічне світле майбутнє. У цей день, як ніколи, всі ми переживаємо тривожно трепетні  почуття, які сповнені жалю по загиблих у  роки страшного періоду  минулого століття - Великої Вітчизняної війни.

Сьогодні «новітні»  історики та політики-недорослі  беруться переглянути, переоцінити на «свій» політичний лад історію  війни з фашизмом. Його найменші прояви, були є і будуть найлютішими ворогами світової спільноти.

Сьогодні вже достеменно  відомо, що понад 10 ... Читать дальше »

Просмотров: 673 | Добавил: wernega | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 травня особливий день - День Перемоги. День радісний, теплий, квітучий, що зігріває нас вдячністю, почуттям єдності народу, і в той же час змушує наші серця завмирати. Біль цілого не одного покоління ми бачимо в очах учасників давно минулої війни, але цей біль ніколи не вгамувати - ми свято зберігаємо вічну пам`ять про тих, кого немає поряд. Вічна слава героям!

День Перемоги - найвеличніше історичне свято, в якому смуток втрат перекривається безмірною радістю, тріумфом свободи і миру! Наша країна непереможна, завдячуючи  вам, шановні  ветерани-учасники війни. Перед вами схиляємо голови, вам ми зобов'язані не тільк ... Читать дальше »

Просмотров: 504 | Добавил: wernega | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)

День Перемоги - 69 років тому над Рейхстагом  було піднято червоний прапор, який оповістив світ про знищення фашизму в Європі.  Потомки-європейці  повинні це добре пам`ятати, хто дав їм волю і розвиток!

Напередодні 9 травня, щорічно президент ПФК «Олександрія»  Сергій Кузьменко вітає колишніх фронтовиків-ветеранів олександрійського футболу. На жаль, роки беруть своє. Ще минулого року живі були і Тарта, і Тертичний, і Настусенко… рідшають ряди.

Михайло Платонович Горовецький, незмінний капітан колишнього «Шахтаря» з 1945 по 1955 роки, згадує:

- Прийшов з фронту. До речі, вся наша родина в складі 7 чоловік воювала, і всі залишились живі. Покалічені, але живі ... Читать дальше »

Просмотров: 532 | Добавил: wernega | Дата: 09.05.2014 | Комментарии (0)