Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
12:05
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 07

Ці знімки зроблені, буквально, кілька днів тому -  в один день. Справжній кінь  і "залізні" завітали  цього весняного  дня до Олександрії.  Байкери зібралися на своє зібрання, а вершник,  можливо, приїхав відвідати один із місцевих магазинів міста. 

Іван  Мельник  

Просмотров: 430 | Добавил: wernega | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

На прес-конференції, що відбулася в прес-клубі кандидат  на посаду Президента України П.О.Порошенко розпочав з того, що треба прибрати людей  з вулиць, з барикад, з протистояння, зупинити братовбивство.

- Люди хочуть миру і стабільної роботи. Події в Одесі – це  теракт, який привів до отруєння людей. Треба розібратися хто в цьому винен. Армія повинна бути сильною. Перша складова – патріотично-моральна, що шанується людьми, треба престиж офіцерської професії підняти. Друга позиція: кожен боєць, офіцер повинен бути захищений не лише бронежилетом, а  застрахований  на 1 млн грн. Снайпер строкової служби отримує 600 грн на місяць. За кожен день перебування в боях має отримувати «бойові» - тисячі гривень. Тоді ми наведемо порядок в країні. Забрати гроші в крадіїв. Сьогодні ми будемо говорити, що з 25- го травня буде нова сто ... Читать дальше »

Просмотров: 542 | Добавил: wernega | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)

З 6-го травня  в агітаційну роботу по м. Олександрія вступила  команда кандидата на посаду Президента України Сергія Тігіпко.

 Агітатори С.Тігіпка пішли до народу, щоб почути головну думку відносно  важливості першочергових  заходів для порятунку  країни від  розпаду та громадянської війни.  В запропонованій анкеті-опитуванні  кандидат окреслив 7 найважливіших пунктів. Зокрема,    припинити шкідливу діяльність тимчасового  Уряду; негайно розпустити будь-які незаконні  збройні формування; стабілізувати курс національної валюти;  в найкоротший термін ухвалити необхідні законодавчі акти та провести прямі вибори губернаторів; провести реформу місцевого самоврядування;  досягти максимально можливої ... Читать дальше »

Просмотров: 427 | Добавил: wernega | Дата: 07.05.2014 | Комментарии (0)