Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
21:42
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 7 » Петро Порошенко: «Нам треба єдність. Нам треба об`єднання країни, нам треба захистити людей»
14:34
Петро Порошенко: «Нам треба єдність. Нам треба об`єднання країни, нам треба захистити людей»

На прес-конференції, що відбулася в прес-клубі кандидат  на посаду Президента України П.О.Порошенко розпочав з того, що треба прибрати людей  з вулиць, з барикад, з протистояння, зупинити братовбивство.

- Люди хочуть миру і стабільної роботи. Події в Одесі – це  теракт, який привів до отруєння людей. Треба розібратися хто в цьому винен. Армія повинна бути сильною. Перша складова – патріотично-моральна, що шанується людьми, треба престиж офіцерської професії підняти. Друга позиція: кожен боєць, офіцер повинен бути захищений не лише бронежилетом, а  застрахований  на 1 млн грн. Снайпер строкової служби отримує 600 грн на місяць. За кожен день перебування в боях має отримувати «бойові» - тисячі гривень. Тоді ми наведемо порядок в країні. Забрати гроші в крадіїв. Сьогодні ми будемо говорити, що з 25- го травня буде нова сторінка життя країни. Голодні солдати, хабарники, п’яниці, казнокради,  деморалізовані генерали зраджують присязі, не піклуються про солдат. З цим буде покінчино в короткий термін.

Наше завдання - в інформаційній війні ми також повинні перемагати. Ми повинні донести до кожного громадянина про наших славних солдатів. Держава пишається чоловіками, синами..., які захищають її суверенітет.

 20 років нищили Україну. Кажуть Кіровоград – депресивний. Кажу ні, тут живуть найкращі люди - це серце України. Тту ми зберемо країну. Що не вистачає?  Правди і ефективності роботи,  безпеки  та інвестицій. Це все ми можемо дати після 25- го травня,- наголосив П.Порошенко.

Юрій Луценко:

 - Я не розумію тих кандидатів, які добре розуміють, що набирають 1-2%. У другий тур вийдуть Порошенко і Тимошенко  відповідно 48% і 14%. Росія зацікавлена, щоб вибори не відбулися. Я впевнений, що для всіх вистачить роботи  у будівництві нової країни. Перемога Порошенка  у першому турі гарантована. Він не буде диктатором. Він буде співпрацювати з усіма політичними силами в парламенті.  Зараз знову політики повинні почути голос людей. 25 травня треба обрати легітимного Президента України  П.Порошенка. Реформи  розпочнуться  після 25 – го травня відразу.

Микола Томенко:

-Усі розуміють, що країна знаходиться в стані війни, цього не розуміють лише депутати і ті політики, кому  це вигідно.  21 кандидат на посаду Президента, на посаду мера Києва 4  кандидата лише від ВО «Батьківщина».  Є можливість захищати країну, а не товкти один одного у передвиборній кампанії. Трагедія армії почалася ще 4 роки тому, бо нею керували  вихідці з Росії – розікрали армію. Нам путінських друзів треба зупинити 25- го травня. Людям треба пояснити, якщо моральний авторитет набирає 0, 5%, то треба подумати наскільки це буде справедливо по відношенню до того, хто набирає 48%.

П.Порошенко:

- 50 млн грн - одягти армію і виплатити премії немає. А 1 млрд грн на другий тур – є в нової влади. З цієї логіки виходять деякі кандидати. Про що можна говорити. Ми перемогли, бо були єдині. Якби на майдані обливали один одного брудом, то Янукович і сьогодні був би Президентом. Я зніматися Тимошенко не пропонував. З нею зустрічався Ю.Луценко.  Я не буду нічого коментувати з цього приводу. Ні про ширки, ні про Лазоренка. Це сьогодні шкідливо для країни.    

М.Томенко:

- Треба мімізувати конфлікт, домовлятися і працювати разом.

П.Порошенко:

- В країні війна. Крим окупований.  Кожен день гине 5 українських солдат. А політичну силу цікавить, що я говорив 12 років тому. Ми наодинціу світі і цій війні. Ми повинні самі перемогти. Кожен мій крок має об`єднувати державу. Є нова форма  захисту держави. Вилітаю завтра до Берліну. З А.Меркель мобілізуємо всіх наших союзників  проти Росії. Розробка позицій буде серйозна. Економічна допомога. Перші 5 млрд повинні прийти до 11 травня. Нова влада прийшла, як крали так і крадуть. Безпекова співпраця, німецькі інвестиції – це головне.  У нас влада буде іншою. Навіщо забирати гроші в громади, а потім "просити" корупціонера в Києвіші, щоб щось дядько дав. Краще працюєш – краще живеш. Що ми будемо будувати  дорогу, школу. Сильні регіони – ніякої федералізації. Чиновники зі старими функціями не потрібні. Навіщо управління агропромислового комплексу, навіщо управління промисловості.

Стосовно Путіна. Шепотіти Путіну на вухо я не буду. Народ після 25 травня з новим Президентом мільйонним голосом скаже своє  вагоме слово, щоб його почули в Росії. Ми обираємо Президента. Далі Уряд не йде автоматично у відставку. Силовий блок, антикорупційна політика – це першочергові завдання Президента.  Дострокові парламентські вибори - право народу. Політичні партії повинні поборотися за довіру людей. Партія регіонів не діє, бо Янукович зрадив. Проєвропейська коаліція повинна бути сформована  в короткий термін.    

Кіровоград більшої аудиторії за всі роки незалежності ще не збирав. Прийшли почути Петра Порошенка понад 10 тисяч  мешканців Кіровограда. Вони почули те, що хотіли, вони знають, що з новим Президентом  зміниться життя Кіровоградщини.

Іван Мельник    

Просмотров: 543 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]