Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
15:11
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Май » 7 » Агітатори пішли в народ
12:52
Агітатори пішли в народ

З 6-го травня  в агітаційну роботу по м. Олександрія вступила  команда кандидата на посаду Президента України Сергія Тігіпко.

 Агітатори С.Тігіпка пішли до народу, щоб почути головну думку відносно  важливості першочергових  заходів для порятунку  країни від  розпаду та громадянської війни.  В запропонованій анкеті-опитуванні  кандидат окреслив 7 найважливіших пунктів. Зокрема,    припинити шкідливу діяльність тимчасового  Уряду; негайно розпустити будь-які незаконні  збройні формування; стабілізувати курс національної валюти;  в найкоротший термін ухвалити необхідні законодавчі акти та провести прямі вибори губернаторів; провести реформу місцевого самоврядування;  досягти максимально можливої культурної та економічної автономії для регіонів; провести дострокові вибори депутатів; закріпити в Конституції  статус російської мови як другої державної мови, повернувши правовий  статус іншим регіональним мовам.

Таким чином люди стають активними учасниками майбутнього нашої країни.

 Також розповсюджується  передвиборча програма  кандидата  на пост Президента України  Сергія Тігіпка «Як нам зберегти Україну?» Кандидат  у доступній формі подає найголовніші першочергові завдання у сфері державного, економічного  та  міжнародного будівництва.

Звертаючись до українського народу, Сергій Тігіпко наголошує:

Це складні, але необхідні кроки. Для їх виконання необхідні політична воля та професіоналізм. Я впевнений, що тільки так ми збережемо країну, передамо Україну своїм дітям та внукам. У нас немає іншого шляху.  Немає іншого вибору. Україна буде сильною!

І.Мельник

Просмотров: 428 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]