Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
14:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 16

Людська доля так розпорядилася, що дехто з людей залишився наодинці з самим собою. Рідня і близькі у свій час відмовилися від них з розряду причин, що здебільшого криються на аморальній поведінці колись рідних їм людям…  

- Нічого не залишається, як чекати тепла тут, бо коли перебував у в`язниці  сестра продала батьківську квартиру. Влітку ще якось виживав –  йшов  на роботи (розбір будинків, копав котловани, вантажив будматеріали…), а в морози слава Богу, що є пункт, де можна не лише обігрітися, але й харчуватися, -  говорить  Сергій С.
- А мене доля закинула з Кропивницького. З літа мешкаю в  Олександрії. Влітку  добре, а прийшла зима – дуже сутужно. Роботи немає, підвали закриті, прийшов сюди. Зранку йду збираю макулатуру, пляшки… Вже днів десять живу в пункті.
Я з с.Щасливої. Влітку робота бу ... Читать дальше »

Просмотров: 1080 | Добавил: wernega | Дата: 16.01.2017 | Комментарии (0)

З 15 січня 2017 року розпочалося нове життя доставки пасажирів  з Олександрійщини до обласного центру, а саме -  продовжено курсування приміського електропотягу Знам'янка-Помічна до станції Олександрія. Це стало можливим лише завдяки постійним запитам, як губернатора Кіровоградщини так і народного депутата А.І.Кузьменка до всіх інстанцій в державі.Таки почула регіональна філія ПАТ "Укрзалізниця". З цього приводу  заступник голови облдержадміністрації А.О.Коломійцев зібрав нараду голів РДА та міст (Помічна, Мала Виска, Кропивницький, Знам`янка) через які курсує даний маршрут.

-Відновлення руху даного маршруту до станції Олександрія стало можливим завдяки тому, що до цього часу його курсування відшкодовувалося місцевими бюджетами міст (перевезення пільгових категорій населення). Думаю, що так буде і в подальшому.

– Наскільки довго в часі ... Читать дальше »

Просмотров: 1454 | Добавил: wernega | Дата: 16.01.2017 | Комментарии (1)

15 січня  футбольна команда "Олександрія" прибула на перший навчально-тренувальний збір до Туреччини. Зранку клубний автобус доставив команду тренерський склад до Борисполя, а звідти літак рейсом о 15.00 відлетів у напрямку Анталії. Уже на 21:00 олександрійці прибули до  місцевого готелю "GOLD CITY", що стане  місцем проведення першого збору ФК "Олександрія".

А ось, що сказав головний тренер ФК "Олександрія"  В.Шаран, напередодні відльоту до Туреччини: 

- У команді відбулися певні зміни. На жаль, команду залишив Р. Яремчук ( С.Ребров відізвав з оренди). Залишив достроково  команду і О. Матвєєв - отримав статус  вільного гравця. Б. Боровський на правах оренди буде відточувати свою майстерність  в  «Інгульці" з Петрового.  З нами на збір відправляют ... Читать дальше »

Просмотров: 1417 | Добавил: wernega | Дата: 16.01.2017 | Комментарии (0)