Поздравляем Вас Гость
Пятница
26.04.2024
14:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 16 » Відновлено рух електрички з Олександрії до Знам`янки та Кропивницького
20:22
Відновлено рух електрички з Олександрії до Знам`янки та Кропивницького

З 15 січня 2017 року розпочалося нове життя доставки пасажирів  з Олександрійщини до обласного центру, а саме -  продовжено курсування приміського електропотягу Знам'янка-Помічна до станції Олександрія. Це стало можливим лише завдяки постійним запитам, як губернатора Кіровоградщини так і народного депутата А.І.Кузьменка до всіх інстанцій в державі.Таки почула регіональна філія ПАТ "Укрзалізниця". З цього приводу  заступник голови облдержадміністрації А.О.Коломійцев зібрав нараду голів РДА та міст (Помічна, Мала Виска, Кропивницький, Знам`янка) через які курсує даний маршрут.

-Відновлення руху даного маршруту до станції Олександрія стало можливим завдяки тому, що до цього часу його курсування відшкодовувалося місцевими бюджетами міст (перевезення пільгових категорій населення). Думаю, що так буде і в подальшому.

– Наскільки довго в часі курсуватиме електропотяг до Олександрії, залежать від пасажирів та органів місцевого самоврядування на місцях. Треба  вчасно розраховуватися за надані послуги залізничників, і тоді жодних проблем не буде. Сьогодні це економічно вигідно, коли людина, студент в змозі доїхати з Олександрії до обласного центру за  20 грн. Гадаю, що з 148154 осіб,  які  проживають  по даному  маршруту руху електропотяга за бухгалтерськими  розрахунками  ПАТ "Укрзалізниця" вартість за проїзд пільгових категорій  населення в поточному році складає 2 млн. 938 тис. грн. Місцеві бюджети заклали частину цієї суми, а це 1млн. 600 тис. грн., крім бюджетів Добровеличківського району та м. Кропивницького. Дуже незначну суму закладено в бюджеті м.Олександрії. Керівникам територій  рекомендовано виділити кошти - не менші, що виділялися в 2016 році. Також інтенсивно проводиться робота  по створенню єдиної електронної бази пасажирів-пільговиків при ПАТ "Укрзалізниця"  з впровадженням у подальшому системи монетизації пільг, - наголосив заступник голови  КОДА А.О.Коломійцев.

І.Мельник

 

Просмотров: 1455 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 russojanjak1949  
0
cry проба

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]