Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
21:44
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 15

15 січня міжнародний волонтерський центр, в який входять данські друзі та олександрійські волонтери відправили черговий вантаж в зону АТО.

Завдячуючи небайдужим людям з Чигирина та С.Кульги, В.Стадніченка та щиросердних олександрійців сьогодні  ми завантажили гуманітарною допомогою один автомобіль на Черкащині, а інші два в Олександрії. Продукти харчування, теплий одяг, системи переливання крові, травматичні шини, ковдри, матраци, спальні мішки, що будуть зігрівати душу й тіло наших бійців на передовій, - наголосив єпископ Черкаський  Іоан (Українська Православна Церква Київського Патріархату). Мета нашої поїздки – привітати 72 бригаду, що дислокується в районі Авдіївки з 70- річним її ювілеєм та різдвяними святами. Також відвідаємо військовий госпіталь у Покровському (Красноармійську), щоб передати медикаменти.

  С.Кульга в свою чергу відмітив, ... Читать дальше »

Просмотров: 1247 | Добавил: wernega | Дата: 15.01.2017 | Комментарии (0)

14 січня о 15:45 на стадіоні "Ніка (поле зі штучним покриттям) команда зіграла двохсторонню гру, умовно поділившись на "червоних" та "жовтих". Відзначимо, що керманич "Олександрії" В.Шаран дав змогу проявити себе деяким гравцям молодіжки.

Тренерським штабом було вирішено зіграти два тайми по 30 хвилин. Під час перших тридцяти хвилин не вдалося забити жодній з команд, хоч для цього були всі можливості, а вже після міні-перерви почався голепад. Першим відкрити рахунок вдалось "червоним". Після прострілу з лівого флангу першим відгукнувся Терентій Луцевич (потенційний новачок), відкривши рахунок у зустрічі. Проте, через 5 хвилин "жовтим" вдалося відновити паритет. Я.Довгий пробив ... Читать дальше »

Просмотров: 1053 | Добавил: wernega | Дата: 15.01.2017 | Комментарии (0)

Сьогодні, 14 січня о 15.00 в «Кав`ярні», що знаходиться на площі Соборній, 4 відбулася презентація персональної виставки молодої художниці Анни Душиної «Петриківка – душа України». 26 річний автор творів з петриківського розпису, народилася в Олександрії, закінчила в 2016 році  Дніпропетровський Національний Університет – факультет образотворчого мистецтва, вивчаючи монументальний живопис, петриківський розпис, академічний живпопис та малюнок.   Петриківським  розписом замйається лише  два останні роки, але за ецй час встигла побувати на міжнародном упленгерірв Польщі.

Представляючи творчі доробки юної художниці, голова спілки митців Олександрійщини  І.Кваша відзначила, що роботи Г.Душиної надихають на хороший настрій, пробуджують у  серцях національну гордість, що представлена в кожній із яскравих робіт моло ... Читать дальше »

Просмотров: 983 | Добавил: wernega | Дата: 15.01.2017 | Комментарии (0)