Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
06:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 15 » Черговий вантаж гуманітарної допомоги відправився на передову
23:50
Черговий вантаж гуманітарної допомоги відправився на передову

15 січня міжнародний волонтерський центр, в який входять данські друзі та олександрійські волонтери відправили черговий вантаж в зону АТО.

Завдячуючи небайдужим людям з Чигирина та С.Кульги, В.Стадніченка та щиросердних олександрійців сьогодні  ми завантажили гуманітарною допомогою один автомобіль на Черкащині, а інші два в Олександрії. Продукти харчування, теплий одяг, системи переливання крові, травматичні шини, ковдри, матраци, спальні мішки, що будуть зігрівати душу й тіло наших бійців на передовій, - наголосив єпископ Черкаський  Іоан (Українська Православна Церква Київського Патріархату). Мета нашої поїздки – привітати 72 бригаду, що дислокується в районі Авдіївки з 70- річним її ювілеєм та різдвяними святами. Також відвідаємо військовий госпіталь у Покровському (Красноармійську), щоб передати медикаменти.

  С.Кульга в свою чергу відмітив, що давня дружба з  черкаським настоятелем, єпископом Іоаном, який є головою синодального управління  військового духовенства  в зоні АТО, духовно опікує наших воїнів, які захищають незалежність України. Наші друзі з Данії переймаються нашою бідою – війною на Сході, вони разом з нами – всіляку надають  гуманітарну допомогу, щоб якнайскоріше ця клята війна закінчилася мирним шляхом.

 Владика Черкаський разом зі своїми священнослужителями відправилися до міської ради на зустріч з міським головою С.К.Цапюком, щоб  в урочистій обстановці  вручити  духовні нагороди  «Медаль за жертовність і любов до України» від Святійшого Патріаха України Митрополита Філарета на знак визнання  великого вкладу в наданні допомоги воїнам, що захищають наші передові рубежі в зоні АТО, олександрійським волонтерам: В.Стадніченку, С.Кульзі, С.Дьячуку, О.Голобородько (Черкащина)  та міському голові С.К.Цапюку.  

С.Дьячук, отримавши нагороду, відмітив, що це нагорода для всіх медичних працівників Олександрії, які прйимають участь у допомозі воїнам, що воюють в зоні АТО.    

Міський голова щиросердно подякував за високу нагороду та від імені присутніх  у залі наголосив, що Олександрія одна з перших відгукнулася  в наданні матеріальної допомоги воїнам АТО. Це і ремонт військової техніки ( понад 100 одиниць було відремонтовано силами олександрійських підприємців та підприємств, це і вантажі, що регулярно  відправляються в зону АТО.  У цьому  велика заслуга  належить  В.Стадніченку, С.Кульзі  та нашим друзям з Данії.

Усіх не перелічити. Кожен олександрієць вносить свій посильний вклад, щоб швидше закінчилася війна на Сході. Щоб настав довгоочікуваний мир і спокій у нашій країні. Нам вистачає роботи, щоб місто і його городяни жили заможно і щасливо. Як не згадати учнів  міських шкіл, які збирали і збирають солодкі подарунки нашим захисникам. І сьогодні  учні  ЗОШ №2  зібрали солодкі подарунки (мед, джеми, соки), щоб  стіл бійців був солодким. Я вірю, що разом, громадою  усієї країни, ми переможемо агресора, що невдовзі таки повинен наступити мир в Україні.   

А за  якихось півгодини караван з 4-х мікроавтобусів на чолі з єпископом Черкаським Іоаном  відправився  в напрямку Донецької області – на передову.

ФОТОРЯД

І.Мельник             

Просмотров: 1248 | Добавил: wernega | Рейтинг: 2.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]