Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
03:43
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 23

"Динамо" - "Олександрія". 23 липня 2016, субота.19.30. НСК "Олімпійський".
Сьогодні "Олександрія" проведе стартовий матч в новому чемпіонаті з футболу  ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ в гостях проти чинного чемпоіна-2016 та володаря Суперкубку України київського "Динамо". На жаль, наші земляки - "Зірка" не змогли показати "зуби" "Шахтарю", програвши останньому  у Львові з рахунком 1:4.

Розсудить матч арбітр у полі: К. Труханов (Харків). Допомагатимуть йому :Ігор Альохін (Хмельницький), Олександр Корнійко (Полтавська область). Четвертий арбітр: Юрій Вакс (Хмельницький). Директор матчу: Геннадій Прокопович (Чернігів).Спостерігач арбітражу: Сергій Задіран (Дніпро).

У "Динамо" є втрати - дискваліфікований  А. Ярмоленко. Можуть не вийти на поле : Даніло Сілва, Євген Хачеріді (під ... Читать дальше »

Просмотров: 1250 | Добавил: wernega | Дата: 23.07.2016 | Комментарии (0)

 

 На фото( зліва направо): В.Азаров, В.Шумейко, В.Перекитний  та О.Тарасенко. 

Колишні гравці  «Поліграфтехніки» - «Олександрії»  за 25-ти річну її історію виступів, сьогодні захищають честь різних ветеранських футбольних колективів країни. Серед них і ветерани  кому «35+», зокрема, команда ветеранів з Кривого Рогу – «Кривбас» за яку виступає  нині О.Тарасенко, з яким і відбулася розмова:   

- Відбулися заключні матчі чемпіонату з футболу серед ветеранів «35+», в якому прийняло участь 10 команд з Одеси, Дніпра, Маріуполя, Тернопіля, Хмельницька, Кривого ... Читать дальше »

Просмотров: 1223 | Добавил: wernega | Дата: 23.07.2016 | Комментарии (0)

Як завжди на початку нового футбольного сезону керівництво клубу проводить для ЗМі, представників фан-клубу  та вболівальників традиційну прес - конференцію.

На початку зустрічі президент ФК «Олександрія» С.А.Кузьменко подякував всім олександрійцям – палким прихильникам футбольної команди за підтримку протягом останніх 5- ти років команда пройшла шлях від першої до вищої ліги, а якщо додати ще й «УкрАгроКом» - то від аматорського.

- Я  день присвятив роботі  в Олександрії з метою підготовки до гідної зустрічі з командою  «Хайдук» (Хорватія), яка вперше буде мірятися силами з «Олександрією»  попередньому раунді Ліги Європи. Це була наша принципова позиція зіграти матчі Євр ... Читать дальше »

Просмотров: 2068 | Добавил: wernega | Дата: 23.07.2016 | Комментарии (0)

Любов Михайлівна  Антоненко – майстриня художньої вишивки. Проживає  в пр. Богуна ( Радянськитй мікрорайон). Родом з с.Косівка. З дитячих років пристрастилася  до вишивки хрестиком. Сьогодні 67- річна пенсіонерка продовжує активний спосіб життя. Являється головою квартального комітету № 27, яка переймається культурою життя даного мікрорайону. Небайдужа до долі міста, жінка знаходить час і для  власного задоволення, що приносить радість поцінувувачам її народного промислу – мистецтва вишивок:

- Так сталося, що все своє життя я вишиваю. У дитинстві це були дитячі вишивки. На даний час у моєму доробку сотні вишивок. Вишиваю муліне, акрілом, шерстю. Мені подобається це захоплення, бо вкладаю в нього всі свої почуття, думки і бачення краси, що оточує кожного з нас. Це додає життєвого оптимізму та наснаги.
- Як Вам вдається так точно&n ... Читать дальше »

Просмотров: 861 | Добавил: wernega | Дата: 23.07.2016 | Комментарии (0)