Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
02:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 23 » С.А.Кузьменко: «Нехай футбольна фортуна не зраджує «Олександрії»
12:11
С.А.Кузьменко: «Нехай футбольна фортуна не зраджує «Олександрії»

Як завжди на початку нового футбольного сезону керівництво клубу проводить для ЗМі, представників фан-клубу  та вболівальників традиційну прес - конференцію.

На початку зустрічі президент ФК «Олександрія» С.А.Кузьменко подякував всім олександрійцям – палким прихильникам футбольної команди за підтримку протягом останніх 5- ти років команда пройшла шлях від першої до вищої ліги, а якщо додати ще й «УкрАгроКом» - то від аматорського.

- Я  день присвятив роботі  в Олександрії з метою підготовки до гідної зустрічі з командою  «Хайдук» (Хорватія), яка вперше буде мірятися силами з «Олександрією»  попередньому раунді Ліги Європи. Це була наша принципова позиція зіграти матчі Євроліги саме в рідному місті. Тому за місяць була проведена велика підготовча робота по реконструкції  чаші стадіону.  Це і освітлення, що  відповідає всім вимогам УЄФА , це і автоматичний полив газону, це і безпека вболівальників ( камери відео спостереження), це і додатковий вхід і вихід, це і автоматизована система пропуску на стадіон, це і  комфорт  – продаж напоїв та солодощів  в чаші стадіону, це і додаткові  санітарні приміщення. За тиждень всі роботи будуть виконані. Наші фото та відео звіти задовольняють комісію УЄФА в питанні підготовки до відповідального поєдинку.  Це був виклик – і ми  впорались з ним, пройшли етап підготовки.  Для Олександрії, області, країни – це хороший приклад гуманітарної євроінтеграції України.  Ми повинні зустріти гостей, як того вимагає європейський етикет. Тому з міським головою С.К.Цапюком  домовлено ту роботу, яку повинна виконати міська влада за тиждень, що залишився до матчу (асфальтування доріг, тротуарів). Велика подяка  В.Б. Шарану, який на запрошення повернувся в команду і за два роки тренерський штаб домігся не тільки стати чемпіоном першої ліги, а й з честю  представляти місто, область  в Прем`єр – Лізі, домігшись цього року вперше представляти Україну  на європейському рівні. Велика вдячність гравцям, які своєю майстерністю, патріотизмом до рідного міста, довели. Що вони спроможні бути на вершині футболу.  Попереду перша зустріч в чемпіонаті з чемпіоном України «Динамо», далі – Полтава,  «Шахтар « і «Зоря».  Як бачимо, матчі з лідерами вітчизняного футболу. Команда налаштована показати вболівальникам області  достойний футбол, що принесе задоволення. Вартість  квитка на кожен матч буде складати 100 центів – 1 долар. Все, що ми робимо в гуманітарній  сфері ( спорт, культура) – все заради наших мешканців, заради їх відпочинку та дозвілля. Велику роботу робить наш головний спонсор «УкрАгроКом» і за це йому щиросердна подяка. Футбол – об’єднує не тільки вболівальників, він об`єднує  європейські країни, він дає змогу більше дізнатися про нашу країну, область і  місто.  Бажаю, щоб і через 10 років ми були  всі при здоров`ї і команда грала не гірше  від сьогодення, щоб була розвинена економіка  країни та області, щоб інвестор з задоволенням йшов до нас. Фортуна буде на нашому боці, бо наша робота завжди послідовна  і налаштована на перемогу, на результат якого чекає головний  спонсор команди – палкий прихильник ФК «Олександрія».     

 Головний тренер В.Б.Шаран розповів присутнім журналістам  про підготовку до старту Чемпіонату та в попередньому етапі  Ліги Європи.

Вже в суботу команда грає з  «Динамо», що не програло жодного матчу в підготовці до старту чемпіонату. Ми ретельно переглянули всі матчі за їх участю. І самі провели доволі хороші збори в Словенії, де відмінні поля і умови  проживання.За це велика подяка президенту С.А,Кузьменку, який  забезпечив нас подібною підготовкою. Думаю, що і результати наших спарингів допоможуть гравцям виконати наші настанови на стартові матчі. На зборах ми проглянули багатьох гравців, серед них були і іноземці, але зупинилися на тих, кого вважаємо, що вони зможуть підсилити гру команди на результат. У команду  прийшли:  А.Гітченко ( екс-гравець «Олександрії», «Карпат»), наш земляк Богдан Боровський (грав за «Олександрію» та «Гірник», Кривий Ріг,  Андрій Цуріков ( «Левадіакос», Греція , «Динамо» (К) – оренда, Максим  Жичиков ( «Іллічівець», Маріуполь, «Шахтар» (Д) – оренда.  І останній гравець на якого покладаємо надії - Р.Яремчук з «Динамо».  Надіємося , що він підсилить атакувальні позиції команди. Залишили команду з різних причин:  Есеола – «Арсенал» ( Київ);  Імереков   за сімейними обставинами змінив  країну  – «Торпедо -Бєлаз», Білорусь; Таргамадзе  - до зими буде проходити реабілітацію в «Шахтарі». Думаю, що взимку він повернеться до нас. Матвєєв  повернувся в Полтаву. Залишили команду  і молоді гравці Гуськов (ФК «Полтава») та Бичков.  Були запрошення від зарубіжних команд і Басову, і Банаді, але виявили бажання залишитися в «Олександрії». На жаль, у перших  матчах не зможуть вийти на поле Цуріков, Грицук та Полярус через отримані травми. Надіємося, що нові виконавці, за якими ми уважно слідкували, додадуть «Олександрії»  бажаних результатів. Фізика і психологія гравців – це один із критеріїв успіху «Олександрії».   

Директор клубу Д. С. Кітаєв більше детально зупинився на тій роботі, що була проведена в стислий термін – трохи більше, ніж за місяць.

- Німецька автоматизована система поливу, збудовано нові освітлювальні вежі, що привезені з Туреччини, а лампи – з Австрії, що дають змогу освітлювати поле  в 1560 люксів (по євро стандарту – 1400 люксів). Та найголовнішим  питанням, що треба було вирішити – це забезпечити максимальну безпеку перебування  всіх, хто буде присутнім на матчі. Перш за все облаштування зони фанів (вхід на сектор),  європейського зразка відео спостереження,  система  пропуску на стадіон з оглядом, турнікети, а  їх буде 18. Відтепер ходіння під час матчу навколо газону буде припинено, бо  встановлено ще  4 додаткові туалети, це і місця для інвалідів, це і організація харчування. Залишаються косметичні роботи, бо на 90% все вже зроблено згідно жорстких умов УЄФА. Важко було, щоденно одночасно працювало  120 чоловік, які виконували свою відповідну роботу. Але вони з честю справилися з роботою. Велика їм за це подяка. Ціна білета 25-30 грн. в  залежності від місць (бокові чи центральні сектори). Спершу будуть реалізовуватися абонементи по ціні 220-275 грн. Кожен в змозі викупити свої місця.  Всі нові будови гарантують безпеку вболівальникам, бо фірми, що займалися їх монтажем і установкою мають визнання не лише в  Україні,а й за кордоном. Думаю, що оновлення чаші стадіону «Ніка» задовольнить комфортність перебування вболівальників під час футбольних баталій. Ми чекаємо аншлагу  на «Ніці» не лише в матчі проти «Хайдука», а й  у матчах ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. Від цього буде в великій мірі і гра на результат футболістів, які виходять на поле, щоб принести задоволення  від своєї гри заповненими вщерть трибунами вболівальників.   
 

А так  все починалося

І.Мельник

     

Просмотров: 2068 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]