Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
01:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 23 » Тримаємо кулаки за своїх
13:48
Тримаємо кулаки за своїх

"Динамо" - "Олександрія". 23 липня 2016, субота.19.30. НСК "Олімпійський".
Сьогодні "Олександрія" проведе стартовий матч в новому чемпіонаті з футболу  ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ в гостях проти чинного чемпоіна-2016 та володаря Суперкубку України київського "Динамо". На жаль, наші земляки - "Зірка" не змогли показати "зуби" "Шахтарю", програвши останньому  у Львові з рахунком 1:4.

Розсудить матч арбітр у полі: К. Труханов (Харків). Допомагатимуть йому :Ігор Альохін (Хмельницький), Олександр Корнійко (Полтавська область). Четвертий арбітр: Юрій Вакс (Хмельницький). Директор матчу: Геннадій Прокопович (Чернігів).Спостерігач арбітражу: Сергій Задіран (Дніпро).

У "Динамо" є втрати - дискваліфікований  А. Ярмоленко. Можуть не вийти на поле : Даніло Сілва, Євген Хачеріді (під запитанням), Александр Драговіч (під запитанням), Олег Гусєв (під запитанням)

Футбол покаже канал   "2+2".

Звісно, що всі показники свідчать про те, що олександрійцям буде  дуже важко протистояти чинному чемпіону, але бійцівські якості, напір і  патріотизм, повинні відіграти свою позитивну роль. Виграють ті, хто бажає виграти. В.Шаран  виставить на поле  всіх кращих гравців, аби матч був видовищним і приніс задоволення уболівальникам. Є в нашому доробку і нічия і перемога в кубковому матчі, коли кияни вилетіли з 1/4 фіналу Кубка України, завдячуючи саме "Олександрії".

Здається, що "Олександрії"  до снаги мірятися силами з "Динамо". Щоб так воно і відбулося.  Думається, що свій шанс наша команда  не повинна втратити. І не треба дуже оглядатись на статистику. що можна змінювати. Вперше в історії олександрійського футболу ми її змінили: зіграно  10 матчів: +8 =1 -1; загальний рахунок - 25:3.  У Києві "Динамо" зіграли 5 матчів: +4 =0 -1; загальний рахунок - 14:1.

Кияни виведуть на поле Громова та  М'якушко, вийде й Морозюк. Це з нових гравців.

"Олександрія"  може виставити замість травмованих Поляруса, Грицука і Цурікова, новачків Боровського, Гітченка,  креативного Яремчука,  а можливо й Жичикова.

Вболіваємо за своїх! Чекаємо  гарної гри!

І.Мельник

Просмотров: 1249 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]