Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
05:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 02

Нападник національної збірної Молдови Ніколай Мілінчану перебуває на перегляді в "Олександрії". І вже зіграв на перших зборах в Словенії.
23-річний форвард намагається переконати Володимира Шарана у своїй здатності допомогти "алексам" у кваліфікації Ліги Європи.Попереднім клубом Мілінчану була молдовська "Сперанца". Нагадаємо, що Маїк "Олександрії" не підійшов. Повідомляє "Спорт -аналітик".

Просмотров: 1319 | Добавил: wernega | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)

ФК "Олександрія" - ФК "Копер" (Словенія) - 2:2.

ФК "Олександрія": 1-й тайм: Новак, Басов, Шендрік, Микицей,  Цуріков, Банада, Запорожан, к/к, Боровський, Полярус, Козак, Мілінчану.

2-й тайм: Рудик, Чеботаєв, Шендрік, к/к, Імереков, Банада (Мягков, 60), Микицей (Путраш, 60), Леонов, Старенький,  Чорній, Куліш, Пономар.

Голи: А.Запорожан, 28, А.Шендрік, 73, - З.Муслімовіч, 52,75.

Румунський клуб "Пандурій" відмовився від товариської зустрічі з "Олександрією", що повинна була відбутися 30 червня. Тренерський склад "Олександрії" домовився зіграти з іншим відомим словенським клубом  "Копер" (Словенія). Зі слів головного тренера  олександрійців  В.Шарана, ві ... Читать дальше »

Просмотров: 1295 | Добавил: wernega | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)

Виступаючи перед депутатами міської ради на прохання міського голови С.К.Цапюка,  заступник губернатора Кіровоградщини А.О.Коломійцев, так прокоментував статті фінансування коштів на ремонт доріг в  області:

- Цьогорічний обласний  бюджет на ремонт доріг має позитивне зростання. З 189 млн.  грн. минулого року до 225 млн. грн. цьогоріч. Буде  капітально відремонтована ділянка дороги від Знам`янки до Олександрії до залізничного мосту, що розташований на «БАМі» (при виїзді з Олександрії в напрямку  Дніпра). Також область очікує кредитні кошти в сумі 124 млн. грн. 80 млн., з яких підуть на завершальний етап будівництва  об’їзної дороги навколо Знам`янки. 100 млн. грн. піде на ямковий поточний ремонт доріг в області, ще 70 млн. очікуємо в поточному році на ремонт доріг в напрямку Кременчука та Дніпра.

А ще слід нагадати ... Читать дальше »

Просмотров: 1229 | Добавил: wernega | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)


На початку сесії голова  депутатської групи «Сила людей» депутат міської ради В.Дожджаник оголосив з трибуни міської ради про створення  нової депутатської групи  «Взаємодія». Суть  цієї групи  буде полягати в тому, щоб якомога ефективніше та активніше залучати до управління містом у суспільно-політичних питаннях  не лише депутатів, а й мешканців Олександрії.

- Поява даної депутатської групи в складі 6-ти депутатів ( троє від «Сили людей» та  трьох від «Батьківщини»)  має на увазі одним із пріоритетних завдань: залучення інвестицій на виконання  програми «Дороги Олександрії – шлях до інвестицій», що стане реальним показником покращення добробуту  олександрійців. Не секрет, що інвестори не дуже охоче йдуть до Олександрії по причині відсутності інфраструктури ... Читать дальше »

Просмотров: 1109 | Добавил: wernega | Дата: 02.07.2016 | Комментарии (0)