Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
22:40
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 2 » Не результат головне
01:00
Не результат головне

ФК "Олександрія" - ФК "Копер" (Словенія) - 2:2.

ФК "Олександрія": 1-й тайм: Новак, Басов, Шендрік, Микицей,  Цуріков, Банада, Запорожан, к/к, Боровський, Полярус, Козак, Мілінчану.

2-й тайм: Рудик, Чеботаєв, Шендрік, к/к, Імереков, Банада (Мягков, 60), Микицей (Путраш, 60), Леонов, Старенький,  Чорній, Куліш, Пономар.

Голи: А.Запорожан, 28, А.Шендрік, 73, - З.Муслімовіч, 52,75.

Румунський клуб "Пандурій" відмовився від товариської зустрічі з "Олександрією", що повинна була відбутися 30 червня. Тренерський склад "Олександрії" домовився зіграти з іншим відомим словенським клубом  "Копер" (Словенія). Зі слів головного тренера  олександрійців  В.Шарана, він дав велике  фізичне навантаження своїм підопічним, щоб побачити їх фізичний стан.

Першими  повели в рахунку "городяни". Після  успішного ходу атаки на добиванні першим був досвідчений А.Запорожан. На початку другого тайму господарям  вдалося відновити рівновагу в рахунку, завдячуючи  "дев`ятці"  З.Муслімовіча Д.Рудику нічого не залишалось як виймати м`яч з сітки своїх воріт.  За 17 хв. до завершення поєдинку гості провели чергову атаку, і знову при добиванні наймудріше зіграв  А.Шендрік. Здавалось, що так матч і завершиться нашою перемогою, але за кілька хвилин до його завершення  З.Муслімович оформив "дубль" - встановив остаточний результат - 2:2 - бойова нічия.

Для тренера головне не результат,  а побачити всіх гравців на повній самовіддачі та майстерності.  У  нашій команді з`явився на перегляді  МІЛІНЧАНУ.

3-го липня нас очікує поєдинок з чемпіоном  першої ліги Словенії ( 2015/2016) ї - "Олімпією". 

І.Мельник

Просмотров: 1294 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]