Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
03:20
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Июль » 2 » А.Коломійцев про ремонт доріг в області
00:29
А.Коломійцев про ремонт доріг в області

Виступаючи перед депутатами міської ради на прохання міського голови С.К.Цапюка,  заступник губернатора Кіровоградщини А.О.Коломійцев, так прокоментував статті фінансування коштів на ремонт доріг в  області:

- Цьогорічний обласний  бюджет на ремонт доріг має позитивне зростання. З 189 млн.  грн. минулого року до 225 млн. грн. цьогоріч. Буде  капітально відремонтована ділянка дороги від Знам`янки до Олександрії до залізничного мосту, що розташований на «БАМі» (при виїзді з Олександрії в напрямку  Дніпра). Також область очікує кредитні кошти в сумі 124 млн. грн. 80 млн., з яких підуть на завершальний етап будівництва  об’їзної дороги навколо Знам`янки. 100 млн. грн. піде на ямковий поточний ремонт доріг в області, ще 70 млн. очікуємо в поточному році на ремонт доріг в напрямку Кременчука та Дніпра.

А ще слід нагадати, що губернатор С.А.Кузьменко сказав, що обласним бюджетом передбачено кошти на ремонт об`їзної дороги в Олександрії ( вул. Шевченка - Бессарабська (колишня Енгельса) до залізничного мосту).       
                                                                                                                                      І.Мельник

Просмотров: 1228 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]