Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
09:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 30

В неділю з 10.00 до 11.00 відбувся велопробіг мешканців Олександрії в якому в’язало участь 120 велосипедистів, яким притаманно їздити на двоколісному транспорті, хто пропагує здоровий спосіб життя та піклується про екологію чистого довкілля міста. Велопробіг  відбувся за сприяння ДЮСШ «Колос» ( директор Ю.Котов) та депутата міської ради А.О.Коломійцева.

Стартували  учасники велопробігу від супермаркету «Іксель» в напрямку Соборної площі  і далі до Покровської і фінішували на площі.

Першим серед найменших учасників велопробігу був І.Демченко, 10-річний учень  школи №17, за ним перетнув лінію фінішу  шестирічний О.Мезенцєв, третім – 9-річний О.Кривохатько.

Учасники – переможці отримали подарунки( футболки, магнітики, грамоти). Журі також визначило кілька номінацій  велосипедистів:  у номіна ... Читать дальше »

Просмотров: 1358 | Добавил: wernega | Дата: 30.05.2016 | Комментарии (1)

Вже стало традиційно, що щорічно на День міста громадська організація «Нова хвиля» та депутат міської ради Володимир Дожджаник проводять  шаховий турнір. На 270- річний ювілей Олександрії до шахістів нашого міста приєдналися  спортсмени з Кременчука та Знам`янки. Зокрема, майстри спорту України з шахів А.Зазуляк  та О.Мальцев (колишній мешканець нашого міста).

 У приміщенні шахового клубу  «Біла тура» зібралися найсильніші шахісти Олександрії, щоб у чергове взяти участь у боротьбі за перемогу права  володіння перехідного Кубку  від ГО «Нової хвилі».   У змаганнях прийняло 22 спортсмени та 6 юних гравців з шашок, що прибули з мікрорайону  Перемога. 

У напруженій боротьбі, що тривала протягом 9 турів, а грали шахісти п’ятихвилинні бліц-партії,  переможцем змагань став майст ... Читать дальше »

Просмотров: 1485 | Добавил: wernega | Дата: 30.05.2016 | Комментарии (0)