Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
15:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 30 » Велопробіг до Дня народження Олександрії
11:35
Велопробіг до Дня народження Олександрії

В неділю з 10.00 до 11.00 відбувся велопробіг мешканців Олександрії в якому в’язало участь 120 велосипедистів, яким притаманно їздити на двоколісному транспорті, хто пропагує здоровий спосіб життя та піклується про екологію чистого довкілля міста. Велопробіг  відбувся за сприяння ДЮСШ «Колос» ( директор Ю.Котов) та депутата міської ради А.О.Коломійцева.

Стартували  учасники велопробігу від супермаркету «Іксель» в напрямку Соборної площі  і далі до Покровської і фінішували на площі.

Першим серед найменших учасників велопробігу був І.Демченко, 10-річний учень  школи №17, за ним перетнув лінію фінішу  шестирічний О.Мезенцєв, третім – 9-річний О.Кривохатько.

Учасники – переможці отримали подарунки( футболки, магнітики, грамоти). Журі також визначило кілька номінацій  велосипедистів:  у номінації «Найдосвідченіший велосипедист» перемогу здобув 64- річний  М.Бульба, «Найкреативніший велосипед» був у Я.Аніча, приз за   «Ретро велосипед» дістався  В.Шуляк,  «Найобережніший велосипедист»  - ним став  А.Вагенік,  у номінації «наймолодший велосипедист» рівних не було  5- річному С.Лашкаю.

 Після гонок відбулися конкурси на утримання однією рукою велосипеда – рівних не було О.Таранніку   та В.Брюзгаловій.

У гонці прияли участь депутати міської ради та перший заступник губернатора С.Коваленко. Виступаючи після нагороджень, ініціатор та організатор змагань депутат міської ради А.О.Коломійцев підкреслив, що подібне змагання  стає традицією, бо велопробіг культивує здоровий спосіб життя, з юних років дітей привчають до правил поведінки під час руху, що дисциплінує.

Наш мета – втілити в життя програму реакраційних зон їзди на велосипедах, спеціальних доріжок в парках та по місту. Подібні  зони вже діють Києві. Пересівши на велосипеди. наше молоде покоління буде зростати фізично здоровими особистостями, яких будуть поважати  автомобілісти. Ми – за здоровий спосіб життя олександрійців. Ми всією родиною полюбляємо на вихідних їздити на велосипедах, що додає фізичного гарту, настрою і задоволення.

 І.Мельник    

Просмотров: 1359 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 1
1 Domkrat  
0
Блин, Григорич, инициатор и организатор как-бы я, что-ж ты меня так под плинтус закинул? smile

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]