Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
19:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 30 » «Нова хвиля» провела черговий турнір
09:35
«Нова хвиля» провела черговий турнір

Вже стало традиційно, що щорічно на День міста громадська організація «Нова хвиля» та депутат міської ради Володимир Дожджаник проводять  шаховий турнір. На 270- річний ювілей Олександрії до шахістів нашого міста приєдналися  спортсмени з Кременчука та Знам`янки. Зокрема, майстри спорту України з шахів А.Зазуляк  та О.Мальцев (колишній мешканець нашого міста).

 У приміщенні шахового клубу  «Біла тура» зібралися найсильніші шахісти Олександрії, щоб у чергове взяти участь у боротьбі за перемогу права  володіння перехідного Кубку  від ГО «Нової хвилі».   У змаганнях прийняло 22 спортсмени та 6 юних гравців з шашок, що прибули з мікрорайону  Перемога. 

У напруженій боротьбі, що тривала протягом 9 турів, а грали шахісти п’ятихвилинні бліц-партії,  переможцем змагань став майстер  спорту України з шахів, викладач коледжу Андрій Зазуляк. У всіх 9-ти партіях він отримав переконливі перемоги. Друге місце, Диплом  і матеріальну винагороду  від депутата міської ради здобув В.Цимбал (м. Кременчук, 7, 5 очок), третє місце  за нашим земляком Г.Ходотовим ( 6 очок), четверте – у О.Мальцева (м. Кременчук, 5, 5 очок),   п’яте – за  С.Харченком  зі Знам`янки (5, 5 очок) та шосте почесне за ветераном олександрійського спорту з шахів  Г.Долинським – 5, 5 очок.  Інші учасники змагань отримали Грамоти.

Вручаючи нагороди, представник  від  депутата  В.Щеглюк, передав теплі слова привітання  від В. Дожджаника з нагоди 27- річниці Дня Олександрії  та  побажав  учасникам та переможцям змагань  міцного довголіття, успіхів у спорті та мирного неба над головою, та запевнив, що такі змагання повинні мати право  на життя, адже вони  об’єднують людей різних поколінь з різних географічних точок країни.  Депутат та члени  громадської організації вірять і рухаються в даному напрямку, що настане такий час, коли в змаганнях  під егідою «Нової хвилі» будуть приймати участь спортсмени-шахісти з усіх областей нашої славної  України.

Серед юних учасників змагань, хто полюбляє грати в шашки, місця зайняли: 1- Клетьонкіна Тая, 2 -Бізіна Альвіна,  3 -Щербененко Оксана,  4- Щербененко Вадим ,  5 -Гетьманець Віка та   6 – за Стасом Мельником.   

І.Мельник

Просмотров: 1486 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]