Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
00:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 07

Сьогоднішній матч між «Олександрією» та «Говерлою» відвідав колишній президент олександрійської команди М.М.Лавренко, який разом з президентом клубу С.А.Кузьменком  уважно слідкував за грою.  Спостерігаючи за поведінкою колишнього президента можна сказати, що нічого не змінилося  від того часу, як він залишив клуб. Той же азарт, горять очі, він весь у грі….

За його словами він досить уважно слідкує за виступами «Олександрії», бо для нього великий олександрійський футбол назавжди залишився  в серці і душі, як кращі роки його відношення до нього. Він сповна у свій час віддавався футболу…

Коментуючи сьогоднішній поєдинок Микола Миколайович відзначив: ... Читать дальше »

Просмотров: 2424 | Добавил: wernega | Дата: 07.05.2016 | Комментарии (0)

 У матчі з «Говерлою», що відбувся сьогодні  ФК «Олександрія»  застовпив собі почесне 6-те місце в ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  ( 25 чемпіонат України). Це найвище досягнення за всю історію виступів  «Олександрії»  в вищій лізі.

Не будемо переповідати хід поєдинку. Той, хто прийшов на «Ніку», той отримав заряд бадьористі, оптимізму і побачив красиві голи, що дали змогу нашій команді здобути перемогу з рахунком 2:0.  Перший м’яч на 26- й хвилині забив Микицей. А  другому таймі ужгородці, після порушення правил гри в своїй штрафній, дали змогу Запорожану довести рахунок до 2:0. Бездоганне виконання пенальті стало 100 голом нашої команди в Прем`єр-Лізі. Слід відзначити,  що по ходу матчу результат повинен був бути не менше 8:0. Стільки гольових моментів створили олександрійці. Наші гості могли також ... Читать дальше »

Просмотров: 1815 | Добавил: wernega | Дата: 07.05.2016 | Комментарии (0)