Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
12:57
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 7 » Микола Лавренко: «В «Олександрії» є реальний шанс брати участь в Євролізі»
21:55
Микола Лавренко: «В «Олександрії» є реальний шанс брати участь в Євролізі»

Сьогоднішній матч між «Олександрією» та «Говерлою» відвідав колишній президент олександрійської команди М.М.Лавренко, який разом з президентом клубу С.А.Кузьменком  уважно слідкував за грою.  Спостерігаючи за поведінкою колишнього президента можна сказати, що нічого не змінилося  від того часу, як він залишив клуб. Той же азарт, горять очі, він весь у грі….

За його словами він досить уважно слідкує за виступами «Олександрії», бо для нього великий олександрійський футбол назавжди залишився  в серці і душі, як кращі роки його відношення до нього. Він сповна у свій час віддавався футболу…

Коментуючи сьогоднішній поєдинок Микола Миколайович відзначив:

- Те що сьогодні відбувається в ФК «Олександрія» - це величезне досягнення  команди, яка вперше в своїй футбольній історії  здобула найбільшу перемогу. Можливо  це один із тих шансів, який дасть можливість захищати честь Олександрії, області, України на рівні європейського футболу, де грають кращі команди Європи.  Люди повинні  усвідомити велич цієї можливості. Бо ми 20 років говоримо про Європу, мріємо там бути, але з нашою економікою – це відбудеться не так швидко. А тут така перемога на футбольному олімпі, коли маленьке містечко  може отримати реальний шанс вже бути в Європі, завдяки успішному виступі в чемпіонаті України.  Все залишається за юридичним рішенням ФІФА та ФФУ, якщо «Дніпру» не дозволять грати в Євролізі, то  «Олександрія», яка зайняла 6-те місце буде представляти Україну в Європі.  Велика відповідальність лягає  на плечі президента клубу, який в змозі буде мати відповідне фінансове ставлення, а також значну  роль відіграє і інфраструктура клубу. Це дуже важливо в футболі. Сьогоднішній матч був матчем в одні ворота. Команда налаштувалася на перемогу. Я дуже задоволений  від такої гри. Вона мені принесла велику радість і задоволення  від того, що гравці  «Олександрії» достойно грають серед найсильніших команд України. 

І.Мельник

Просмотров: 2425 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]