Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
23:15
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 7 » «Олександрія» виконала поставлене завдання
21:10
«Олександрія» виконала поставлене завдання

 У матчі з «Говерлою», що відбувся сьогодні  ФК «Олександрія»  застовпив собі почесне 6-те місце в ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ  ( 25 чемпіонат України). Це найвище досягнення за всю історію виступів  «Олександрії»  в вищій лізі.

Не будемо переповідати хід поєдинку. Той, хто прийшов на «Ніку», той отримав заряд бадьористі, оптимізму і побачив красиві голи, що дали змогу нашій команді здобути перемогу з рахунком 2:0.  Перший м’яч на 26- й хвилині забив Микицей. А  другому таймі ужгородці, після порушення правил гри в своїй штрафній, дали змогу Запорожану довести рахунок до 2:0. Бездоганне виконання пенальті стало 100 голом нашої команди в Прем`єр-Лізі. Слід відзначити,  що по ходу матчу результат повинен був бути не менше 8:0. Стільки гольових моментів створили олександрійці. Наші гості могли також один раз відзначитися голом в  ворота Леванідова, але наш кіпер з глухої дев`ятки таки зумів ліквідувати загрозу  від  можливого голу. Його сейв вище всяких похвал. Такі м’ячі дуже рідко парирують.

На після матчевій прес- конференції  головний тренер «Олександрії» В.Шаран відмітив, що гра почалася не по його сценарію, бо перші 25 хвилин не вдавалося дійти до гольового моменту. А вже коли було відкрито рахунок, хлопці в кінцевому результаті довели свою перевагу до двох м`ячів.

  • - Попереду відповідальний поєдинок в середу проти «Шахтаря». Результат цього  матчу може вирішити єдиний гол. Команда готуватиметься до цього відповідального поєдинку.

І.Мельник

Просмотров: 1817 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]