Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
09:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 04

Завершився опалювальний сезон в  м. Олександрія. Від початку опалювального сезону в  2016 році Україна вперше за останні попередні 4  роки на 4%  використала менше природного газу зі своїх сховищ на теплопостачання. Як повідомляє  "Укртрансгаз", що від початку опалювального сезону запаси природного газу скоротилися на 50%, у той час як  у 2015 році вони скоротилися на 54%, у 2014 році – на 59% та у 2013 році – на 67%.

– Алло Анатоліївно (директор "ТКЕ"), з огляду на статистику щодо економії природного газу на рівні України, а як олександрійські котельні «ТКЕ» цього року спрацювала?Не пов`язано це з теплою зимою?

- Поточний опалювальний сезон пройшов у сталому режимі, не було аварій які б призвели до зупинки котелень або понад нормативного терміну припинення теплопостач ... Читать дальше »

Просмотров: 1205 | Добавил: wernega | Дата: 04.05.2016 | Комментарии (0)

Законодавчо закріплено, що з липня поточного року вся комунальна сфера – житло повинно перейти на обслуговування мешканців в якому вони проживають. Раніше обговорювалося питання, що співвласники багатоквартирних будинків отримають в утримання  капітально  відремонтоване житло... Але цю норму було відмінено...

 Про сьогоднішню ситуацію з переходом до ОСББ та про їх  передумови ми і ведемо розмову з заступником начальника УЖКГ Олександрійської міської ради Володимиром Володимировичем Литовченком.

- Що стосується  вирішення проблеми переходу житлового фонду комунальної  власності Олександрійської  міської ради  в ОСББ( об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, в подальшому ОСББ. - Авт.) силувати ніхто не збирається. Все буде відбуватися в рамках ч ... Читать дальше »

Просмотров: 1426 | Добавил: wernega | Дата: 04.05.2016 | Комментарии (0)