Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
01:21
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 19

 В Одесі підопічні В.Шарана довели свою майстерність сильнішого. Не дивлячись на втрати в основному складі: П.Мягков,В.Грицук і днями травмований Д.Таргамадзе, викликали деякі побоювання чим закінчиться поєдинок проти «Чорноморця». І все ж наміри олександрійців залишаються незмінними - виходити на поле і вигравати. Таке завдання  поставлено президентом клубу С.Кузьменком поступово втілюють у практику тренерський штаб та гравці.

Матч розпочався на швидкостях. Команди діяли розкуто, динамічно, потужно, та перевага була на боці гостей.  Вони більше контролювали хід поєдинку, їх атаки були більш осмислені і компактні. Усі заходи і привели до того, що вже на 9-й хв. олександрійці в черговій атаці відкрили рахунок, коли А.Полярус відгукнувся на прострілі з близької відстані відкрив рахунок у матчі.

 Це був перший гол наш ... Читать дальше »

Просмотров: 1273 | Добавил: wernega | Дата: 19.03.2016 | Комментарии (0)

Ажіотажем навколо спалаху вірусу африканської чуми  вміло скористалися перекупники – торговці м’ясом. Відразу ціни підскочили від 30 до 40%. Люди в паніці зметали все з прилавків павільйону…      

- До 20 березня дозволено спродати лишки свинини (згідно санітарних норм не більше 72 годин зберігання), а в понеділок будуть проведені жорсткі ветеринарно-санітарні заходи по обеззараженню приміщення м’ясного павільйону (дезінфекція стін, підлоги, робочих столів, дверей, входів у павільйон, інвентаря, холодильних камер). З вівторка в павільйоні буде відбуватися торгівля протягом наступних 40 днів, що оголошені, як карантин, виключно бараниною, забитою птицею та м'ясом великої рогатої худоби, - в ході розмови відмітив директор КП «Центральний ринок» Ю.Нос.  Адміністрація ринку буде настійлово прохати всіх власник ... Читать дальше »

Просмотров: 1406 | Добавил: wernega | Дата: 19.03.2016 | Комментарии (0)

 Африканська чума прийшла неочікувано, миттєво змінилося життя войнівчан. Віднині 40 днів територія  села: в`їзди і виїзди до села жорстко з карантинними заходами контролюється  працівниками ветеринарної медицини, працівниками АПК, поліцейськими та ДАІ. Цілодобово через дезінфекційний бар`єр проходять  автомобілі з оглядом, прохожі (обробка розчином їдкого натру).  Такий же пост встановлено безпосередньо і перед самою фермою Г.Підгорного, на якій виявлено спалах африканської чуми.  

Перебуваючи на місці подій, вразила картина пригніченості господаря, який в серцях сказав, що його вина лише в тому, що роками прохав мисливців, щоб  відстріляли диких кабанів, які дуже часто підходили до ферми. Чому сам не  відстріляв? А  штраф – 30 тисяч грн.!Хт ... Читать дальше »

Просмотров: 1289 | Добавил: wernega | Дата: 19.03.2016 | Комментарии (0)