Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
08:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 19 » Присвячується Д.Таргамадзе
18:27
Присвячується Д.Таргамадзе

 В Одесі підопічні В.Шарана довели свою майстерність сильнішого. Не дивлячись на втрати в основному складі: П.Мягков,В.Грицук і днями травмований Д.Таргамадзе, викликали деякі побоювання чим закінчиться поєдинок проти «Чорноморця». І все ж наміри олександрійців залишаються незмінними - виходити на поле і вигравати. Таке завдання  поставлено президентом клубу С.Кузьменком поступово втілюють у практику тренерський штаб та гравці.

Матч розпочався на швидкостях. Команди діяли розкуто, динамічно, потужно, та перевага була на боці гостей.  Вони більше контролювали хід поєдинку, їх атаки були більш осмислені і компактні. Усі заходи і привели до того, що вже на 9-й хв. олександрійці в черговій атаці відкрили рахунок, коли А.Полярус відгукнувся на прострілі з близької відстані відкрив рахунок у матчі.

 Це був перший гол нашого земляка – вихованця олександрійського футболу, в Прем`єр-Лізі.

 Гості, дещо оговтавшись також відповіли перспективними атакувальними діями, що в результаті принесли їм позитив. На  59-й хв. Є.Мартиненку після виконання  кутового вдалося бути першим на м’ячі – удар головою і м’яч у сітці  воріт А.Новака.

 Після  цього матч набув більшої цікавості. Гравці обох команд почали грати в відкритий футбол – на контратаках. На полі був цікавий футбол, який Й.Сабо назвав англійським  - швидкісний, амбітний та жорсткий. З цим більше справились олександрійці. Вони і гадки не мали завершити матч внічию, не оглядаючись на гострий момент, що виник на 63-й хв., коли  Калітвінцев мав би забивати, але м’яч пролетів поряд зі стійкою воріт.  З кожною  наступною хвилиною гри, олександрійці шукали шпаринки у захисних порядках господарів. Був момент у А.Поляруса на 67-й хв., коли він знову був віч-на-віч з голкіпером одеситів, але цього разу не зумів відзначитись «дублем» - пробив прямо в руки воротарю.        

В.Шаран стратегічно вгадав з заміною, давши відпочити А.Полярусу, виводить на поле джокера – Д.Леонова, який став автором переможного голу, коли хибно зіграв захист одеситів після двох ударів В.Пономаря, третім  гарматним ударом  впритул  Д.Леонов вгатив м`яч у сітку воріт чорноморців – «За Таргамадзе!»

Сказати, що одесити виглядали слабкою командою – це буде невірно. О.Бабич гуртує молоду та перспективну команду, яка  сьогодні дала справжній бій «Олександрії», продемонструвавши дисциплінований, організований та атакувальний  футбол з гострими гольовими моментами.       

Такі перемоги надовго стають пам’ятними, знаковими, бо вони ще раз стверджують думку, що той хто більше прагне перемоги, той її і домагається. І цьому став матч «Чорноморець» - «Олександрія».  Стратегія і тактика керманича В.Шарана вкотре стверджує  футбольну істину – грати треба за будь-яких умов, не дивлячись на лазарет. Є гравці, які гідно сьогодні довели, що вони готові  виконати всі настанови тренера. Вперед до нових перемог! «Олександрія» варта перемагати!

ФК «Чорноморець» (Одеса) - ФК «Олександрія»-1:2(0:1)

19.03.2016р., 14-00, стадіон «Чорноморець», 3500 глядачів,+5, поле-4.

Головний арбітр: Дмитро Кутаков (Київська обл.).

Асистент арбітра: Володимир Жарий (Дніпропетровська обл.), Ярослав Трехліб (Дніпропетровськ).

4-й арбітр: Анатолій Жабченко (Хмельницький).

Спостерігач арбітражу: Ігор Покідько (Полтава).

Директор матчу: Володимир Володін (Херсон).

«Чорноморець»:  Є.Боровик, К.Ковалець, Д.Коркішко (М.Татарков,67), В.Калітвінцев, Є.Смірнов, А.Філімонов, к/к, В.Куценко(В.Кабаєв,75), Є.Мартиненко, Матеус, Є.Старіков(В.Барілко,84), О.Данченко.

Запасні: Д.Безрук, Давид, О.Хобленко, С.Петько.

Гол.тренер: Олександр Бабич.

«Олександрія»: А.Новак, С.Микицей, С,Куліш(Д.Леонов,76), В.Пономар(А.Есеола,90+2), А.Полярус(А.Чорній,70), А.Запорожан, к/к, М.Імереков, Ю.Путраш, Є.Банада, М.Козак, С.Басов.

Запасні: В.Леванідов, С.Чеботаєв, А.Щендрік, С.Старенький.

Гол.тренер: Володимир Шаран.

Попередження: Д.Коркішко, 17, Е.Смірнов, 32, К.Ковалець, 48, А.Філімонов, 87- М.Імереков, 29, Є.Банада, 41, М.Козак, 82.

Голи: Є.Мартиненко, 59-А.Полярус, 9, Д.Леонов, 80.

 

 І.Мельник                                 

Просмотров: 1274 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]