Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
07:33
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 16

Сьогодні в РДА відбулася районна протиепізоотична нарада  в зв`язку зі спалахом африканської чуми, що виявлена і підтверджена держфітослужбою.

 У господарстві фермера Г.Підгорного виявлено 29 свиней, з яких  15 вже загинули, інші в стадії підготовки до знищення, що буде проводитись ДНС та ветслужбою району. Тільки таким чином можна зупинити спалах цієї страшної інфекції, - наголосив головний ветлікар Олександрійщини С.Лумяник. Терміново проводиться обхід всіх дворів Войнівки, щоб визначити кількість свиней, та визначити їх стан. Вихід лише один – здати всю живність свиней на м’ясокомбінат «Ятрань», інакше на село чекає піврічний карантин – заборона на утримання  поголів’я свиней.  Держава відшкодує різницю. Однозначно, що іншого ... Читать дальше »

Просмотров: 1059 | Добавил: wernega | Дата: 16.03.2016 | Комментарии (0)

 До весни 20017 року вартість електроенергії, що відпускається населенню зросте в 4 рази. Про це повідомила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) (з прямої вказівки КМУ), затвердивши підвищення тарифів на електроенергію з 1 березня, для населення на 5-50% залежно від обсягу споживання.

Олександрія - маленьке містечко, де існує дуже багато проблем, які сьогодні аналогічні всій Україні: безробіття, малі зарплатні і пенсії, нульовий рівень економічного розвитку. Жити за рахунок субсидій, яка не покриває прожиткового рівня через постійне зростання цін на споживчому ринку, з кожним днем стає все важче і важче. Прийнятий розмір прожиткового мінімуму в 1611,48 грн. з яких - 879,76 грн., коли урядовці «кинули, як кістку»  українцям на продукти харчування. Люди могли б погодитись, ... Читать дальше »

Просмотров: 1282 | Добавил: wernega | Дата: 16.03.2016 | Комментарии (0)

   15 березня на ганку 2-го під`їзду будинку № 77 по вул. Калініна (в якому знаходиться автошкола, - авт.)  зловмисник міцної статури, який сховав своє обличчя під балаклавою, близько 16.00 метнув на капот «джипа» чорного кольору пакет з горючою сумішшю і миттєво зник з місця злочину. Свідок (жінка) бачила цей момент, але щось вдіяти не мала змоги. Злочинець швидко побіг в напрямку вул. Червоного козацтва. Внаслідок  умисного підпалу повністю  вигорів моторний відсік дороговартісного  автомобіля.                                 

   Нагадаємо, що це вже третій в 2016 році випадок зумисного підпалу. Перший відбувся також по вул. Калініна (район Братської могили) в приват ... Читать дальше »

Просмотров: 979 | Добавил: wernega | Дата: 16.03.2016 | Комментарии (0)