Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
05:31
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Март » 15

З відкриттям нових аптечних закладів Олександрії до відділу торгівлі управління економіки міської ради почали масово надходити численні звернення від мешканців стосовно якості новопридбаних тонометрів. Споживачі знервовані, різниця показників тонометра електронного та механічного здається їм значною, артеріальний тиск у споживачів від того піднімається ще вище…

Для з’ясування  причин скарг, ми звернулися до начальника відділу торгівлі управління економіки міськради Л.Д.Марковської, яка отримала методичні роз’яснення з приводу не якісних  тонометрів у провідного менеджера компанії «МЕДХАУЗ СВІС ГМБХ» Коваленка А.М., який контролює реалізацію тонометрів у місті:

- Треба виважено та серйозно підходити до придбання тонометру. Це прилад, необхідний у використанні для регулярного вимірювання тиску при наявності наступних симптомів: головні ... Читать дальше »

Просмотров: 1088 | Добавил: wernega | Дата: 15.03.2016 | Комментарии (0)

Форвард "Олександрії" Давід Таргамадзе в товариському матчі з криворізьким "Гірником" отримав перелом ноги.

Інцидент трапився на стадіоні "Ніка +" під час товариського матчу проти криворізького "Гірника" (0:1). На початку другого тайму, на 68-й хвилині, Таргамадзе отримав травму. Матч зупинили і вже не продовжували. Гравця доставили до міської лікарні №1.

Як повідомив лікар медичного закладу, форварду провели операцію під загальним наркозом. Зараз він виходить з наркозу.

"У нього перелом малоберцівки та вивихнута стопа. Травма важка, це серйозно. Ми закриту репозицію зробили, вправили і наклали гіпсову пов'язку. Керівництво клубу хочуть везти його до Києва за дві години, коли вийде наркоз", - зазначив у коментарі лікар.

Раніше повідомлялося, що гравець найімовірніше пропустить залишок сезону.

Просмотров: 1615 | Добавил: wernega | Дата: 15.03.2016 | Комментарии (0)

14 березня 25 олександрійських мешканців провели пікетування силових структур міста. Спочатку делегація прийшла з вимогами до управління  міськвідділу поліції, СБУ та міської прокуратури. Вимоги пікетувальників – відновлення справедливості  з боку державних інститутів стосовно пільгових перевезень в Олександрії. Чому держава позбавила ветеранів праці, війни… безкоштовного проїзду в міському транспорті? Тому їх категорична вимога – повернути забрані КМУ пільги людям, котрі на це мають законне право. Для цього треба небагато - виділити  державну  субвенцію на  пільгові перевезення.

Зокрема, начальник Олександрійського підрозділу СБУ В.Довженко дав відповідь, що це не їх компетенція. А стосовно заяв про порушення тендерних умов про перевезення, то  відповідний запит надіслано до міської ради, яка протягом місяця повинна надати відпові ... Читать дальше »

Просмотров: 802 | Добавил: wernega | Дата: 15.03.2016 | Комментарии (0)

 Днями в Кіровограді відбулася XIV обласна звітно-виборна конференція НСЖУ. На конференцію прибули 75 делегатів з усіх куточків області, щоб почути звіт обласного керівництва журналістської братії за попередні 4 роки. Голова організації Ю.Сердюченко розповів про роботу спілчан за даний період  підкресливши, що було багато зроблено хороших справ (конкурси, фестивалі, прес-тури, видано  кілька книг), але в той же  час відмітив. Що були допущені помилки, недоробки. Зокрема, у сьогоднішніх умовах не вдалося більш тісно згуртувати колектив журналістів, через суспільно- політичні події в країні, збільшилась відірваність деяких організацій, слабка була платоспроможність  журналістів по сплаті членських внесків. Також було підкреслено, що в умовах роздержавлення постає гостро питання  соціального захисту комунальних ЗМІ, які стоять на порозі самостійного життя. А одн ... Читать дальше »

Просмотров: 1061 | Добавил: wernega | Дата: 15.03.2016 | Комментарии (0)