Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
22:06
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 27

Півзахисник "Шахтаря" Віталій Віценець, який нині перебуває в таборі ФК "Олександрія" на правах оренди, розповів про свою травму і подальші перспективи повернення на поле.

Після довгого лікування 25-річний гравець зробив спробу повернутися у великий футбол, і поїхав на перегляд в ФК "Олександрія". Стартовий етап підготовки "Олександрії" пройшов для Віценця нормально, після чого він відправився з командою Володимира Шарана на збір до Туреччини. Але там, на жаль, після декількох днів роботи, Віталій відчув дискомфорт у коліні, і був змушений повернутися в Україну.

 -Поки мені невідомо, як скоро я зможу повернутися в стрій. Нещодавно зробив МРТ і відправив його результати лікарям "Шахтаря". Сподіваюся, найближчим часом отримаю відповідь на всі запитання. Тоді й буде ясно, що мені робити далі. - Який м ... Читать дальше »

Просмотров: 1105 | Добавил: wernega | Дата: 27.01.2016 | Комментарии (0)

 Сьогодні, 27 січня, родина Константінових проводжала в останню путь старшого сина -  22-х річного Ігоря. Учасника бойових дій в зоні АТО. Два роки тому він пішов за контрактом  до української армії. Два роки він провів їх у зоні АТО:  звільняв Слов`янськ, прикривав відхід наших військ з іловайського котла, захищав наші рубежі під Попасною…Збирався вернутися додому живим і здоровим... А повернувся...

- Жодної подряпини  під час участі в боях,  а тут така безглузда смерть. Я прошу вибачення в рідних за те, що не зміг врятувати їм сина, брата, онука, друга. Він був добрим воїном, надійним і сміливим, готовим прийти в будь-яку мить на допомогу. Його командир роти завжди говорив, що якщо він з Ігорем, то завдання завжди буде виконано і без втрат. Відмінний водій і механік БМП, бездоганно знав техніку, завжди тримав її в справному бойовому стані, - зі с ... Читать дальше »

Просмотров: 1140 | Добавил: wernega | Дата: 27.01.2016 | Комментарии (0)

Коли поруч відчуваєш, що ти не наодинці в складний час, тоді набагато вправніше і швидшими темпами можна впоратися з наслідками надзвичайної стихійної ситуації, що вкрила місто великими опадами  снігу, що тривали протягом 18,19 та 20 січня.

- Місто не звикло до таких погодних умов, такі природні явища бувають рідко. Саме з 18-го на 19-те та 20-те січня випала понад місячна норма опадів. Підприємці питали: чи буде працювати ринок?  Надзвичайна ситуація вимагала невідкладних заходів. Великі об’єми снігу своєю технікою було неможливо вивезти з території ринку. Ми добре розуміли, що вся наявна спецтехніка  комунальників задіяна на розчищенні  доріг та тротуарів міста, а в першу чергу доріг державного значення, -  на початку розмови відмітив директор ринку. - Вирішили звернутись за  невідкладною допомогою до генерального директора  ТОВ ... Читать дальше »

Просмотров: 866 | Добавил: wernega | Дата: 27.01.2016 | Комментарии (0)