Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
13:52
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Январь » 27 » Ю.Нос: «Разом значно легше боротися зі стихійним лихом»
10:43
Ю.Нос: «Разом значно легше боротися зі стихійним лихом»

Коли поруч відчуваєш, що ти не наодинці в складний час, тоді набагато вправніше і швидшими темпами можна впоратися з наслідками надзвичайної стихійної ситуації, що вкрила місто великими опадами  снігу, що тривали протягом 18,19 та 20 січня.

- Місто не звикло до таких погодних умов, такі природні явища бувають рідко. Саме з 18-го на 19-те та 20-те січня випала понад місячна норма опадів. Підприємці питали: чи буде працювати ринок?  Надзвичайна ситуація вимагала невідкладних заходів. Великі об’єми снігу своєю технікою було неможливо вивезти з території ринку. Ми добре розуміли, що вся наявна спецтехніка  комунальників задіяна на розчищенні  доріг та тротуарів міста, а в першу чергу доріг державного значення, -  на початку розмови відмітив директор ринку. - Вирішили звернутись за  невідкладною допомогою до генерального директора  ТОВ «Агродар ЛТД»  Анатолія Дорофєєва.  Тільки на його підприємстві є наявна дороговартісна  спеціальна мобільна, малогабаритна техніка з навантажувачем,  що зможе ефективно працювати на території ринку.  З вечора 18-го січня понеділка  і до ранку вівторка 19-го січня та середи 20-го січня працювали  працівники ринку, спецтехніка, були задіяні кілька вантажних автомобілів для розчистки та вивезення  сотень кубів снігу з прилеглих  та внутрішніх територій ринку. 
- У середу вся територія ринку була очищена від снігових заметів? Підприємці вийшли на роботу?
- Вони вже у вівторок мали змову працювати, бо головні проїзди, проходи були розчищені. До середи практично було очищена вся територія ринку. Завдяки допомозі підприємців ринку, котрі  зі своїх рядів виносили сніг на головні проходи ринку, а спецтехніка вправніше і швидше відвантажувала сніг на «самосвали» та «КамАЗ», які виділив підприємець Ю.Капущак. Усі старалися, бо для підприємців – це єдине місце, де вони заробляють кошти для прожиття.  Від імені адміністрації ринку виношу велику подяку всім, хто допоміг у короткий термін впоратися зі стихійним лихом:  А.Дорофєєву, Ю.Капущаку, працівникам ринку, які  протягом  кількох днів під ранок поверталися додому, підприємцям  ринку, які відповідально віднеслися в боротьбі з наслідками стихійного лиха.
- Реконструкція ринку  відіграла  свою роль  при надзвичайних ситуаціях?
- Там, де по центральних рядах встигли облаштувати перекриття, снігу було в рази менше, ніж там, де вони відсутні. Підприємці побоювалися, що може не витримати покрівля. Перед тим, як вкривати даною плівкою, дізналися на інших  ринках України, де подібні навіси використовуються – вони вже експлуатуються більше 10 років. Збудовані по периметру ринку торгові ряди також стали на заваді снігу. Сьогодні ринок працює в штатному режимі, надаючи підприємцям необхідні послуги.

Фотокореспонденція

І. Мельник      

Просмотров: 866 | Добавил: wernega | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]