Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
04:36
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 29

 Новорічні свята чекають усі. Це свята радості, надій і здійснення сподівань. Олександрійська  футбольна публіка, яка уважно стежить за грою улюбленої команди ФК «Олександрія,  яка продемонструвала цього року  вдалий старт в  Прем`єр – Лізі, завершивши першу частину ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ на 7-му  почесному місці. Серед  постійних  палких прихильників олександрійського  футболу  матчі відвідує в свої під 90 колишній гравець «Шахтаря» Михайло Горовецький. З ним  поряд завжди А.Мовляв, здоров`я  не дає змоги Г.Нікітенку безпосередньо відвідувати матчі, але він з екрана телевізора уважно слідкує за грою олександрійських футболістів…

 Щорічно, вже стало  доброю традицією, яку започаткував у свій час М.Лавренко, вітати ветеранів війни та футболу.  Ось і  цього року до Дня Перем ... Читать дальше »

Просмотров: 1154 | Добавил: wernega | Дата: 29.12.2015 | Комментарии (0)

Мова іде про стихійну торгівлю, що відбувається в центральній частині Олександрії, починаючи з пл. Кірова, району  автовокзалу та по пр. Леніна (біля Будинку культури «Світлопільський»). Це найбільш масові місця, де підприємці та пенсіонери  влаштували свої , так звані, «хитряки» - ринки з продажу сільськогосподарської продукції.

З цього приводу є розпорядження голови КОДА про впорядкування стихійної торгівлі в містах обласного  підпорядкування. Міський голова С.К.Цапюк доручив  управлінню економіки міської ради та адміністрації центрального ринку вжити необхідних заходів по впорядкуванню торгівлі в невизначених місцях.

 Директор КП «Центральний ринок»  Ю.Нос, коментуючи розпорядження міського голови, відмітив:

Просмотров: 1052 | Добавил: wernega | Дата: 29.12.2015 | Комментарии (0)