Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
01:17
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 29 » З новорічними святами привітав народний депутат
21:09
З новорічними святами привітав народний депутат

 Новорічні свята чекають усі. Це свята радості, надій і здійснення сподівань. Олександрійська  футбольна публіка, яка уважно стежить за грою улюбленої команди ФК «Олександрія,  яка продемонструвала цього року  вдалий старт в  Прем`єр – Лізі, завершивши першу частину ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ на 7-му  почесному місці. Серед  постійних  палких прихильників олександрійського  футболу  матчі відвідує в свої під 90 колишній гравець «Шахтаря» Михайло Горовецький. З ним  поряд завжди А.Мовляв, здоров`я  не дає змоги Г.Нікітенку безпосередньо відвідувати матчі, але він з екрана телевізора уважно слідкує за грою олександрійських футболістів…

 Щорічно, вже стало  доброю традицією, яку започаткував у свій час М.Лавренко, вітати ветеранів війни та футболу.  Ось і  цього року до Дня Перемоги та  Нового року від імені народного депутата  від Олександрійщини  А.І.Кузьменка 13 ветеранів  війни і праці, колишні  футболісти отримали  побажання міцного здоров`я, добробуту, родинного затишку та миру в Новому 2016-му році від депутата та продуктової новорічні подарунки. До кожного ветерана від адміністрації  ФК «Олександрія» за дорученням народного обранця прибув  Ю.Ф.Біланюк, який передав ветеранам фотографії  з попередніх святкових заходів.

  Такі події надовго залишаються в пам`яті тих, хто свого часу був одним із засновників олександрійського  футболу, який сьогодні є взірцем постійного професійного зростання та  спортивною честю Олександрії.

І.Мельник              

Просмотров: 1154 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]