Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
19:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 11

Олександрія для кожного, хто її поважає і цінує, - є найкращою в світі. Банально, просто ( все геніальне просте), але це так. Вона мала батьківщина, вона мати, вихователь, праця, відпочинок, затишок, охайність і краса. Краще квіточки, а ніж інформація про вбивства, гвалт, насильство, грабунки, шахрайство; розкрито - не розкрито... Через красиве і корисне світ стає кращим, та не за кримінальною хронікою, що, здається, виступає не попередженням, а спонукає злочинців до нових злочинів, бо велика кількість їх не розкривається, або міра покарання становить  мізер.       

Все красиве помічаєш не відразу, так склалося, що погане першим кидається на очі… А втім наша Олександрія квітує, буяє клумбами і квітниками. Люди почали, як у молоді свої роки, біля своїх будинків відтворювати клумби…. Привчаємось цінувати працю озеле ... Читать дальше »

Просмотров: 1407 | Добавил: wernega | Дата: 11.12.2015 | Комментарии (0)

На другій сесії міської ради, що відбулася 11 грудня в сесійному залі міської ради, міський голова С.К.Цапюк озвучив  депутатам та  присутнім у залі про створення міжфракційного об`єднання  «Патріоти Олександрії».  Назва сама за себе говорить. Хто першим дасть згоду увійти в дане об`єднання постає запитання.  Треба чекати. Якщо говорити іншими словами - бути патріотом міста - це, справді, не словами, а конкретними справами  доводити свою приналежність до такого патріотичного  месіджа.      

Анатолій Горошко, депутат VII скликання оголосив також про утворення першої фракційної групи від «Опозиційного блоку» в кількості 8 депутатів, що були обрані 25 жовтня на місцевих виборах.

Хто з новообраних депутатів озвучить про утворення відповідно фракцій за приналежністю до партій та блоків, що дали змо ... Читать дальше »

Просмотров: 877 | Добавил: wernega | Дата: 11.12.2015 | Комментарии (0)

 Сьогодні відбулася друга сесія VII  скликання. Депутати розглянули організаційні питання. Зокрема, про утворення постійних комісій. Їх визначено в кількості 7-ми:

– з питань законності, депутатської діяльності, етики, правопорядку, регламенту, гласності, місцевого самоврядування та запобігання корупції;
– з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, архітектури, містобудування та раціонального використання природних ресурсів;
– з питань стратегічного розвитку та планування, бюджету і фінансів, регуляторної політики;
– з питань промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку, торгівлі і сфери послуг, євроінтеграції та інвестицій;
– з питань освіти і науки, культури та відродження духовності, сім’ї, молоді, фізкультури та спорту;
– з питань охорони здоров’я, мате ... Читать дальше »

Просмотров: 1426 | Добавил: wernega | Дата: 11.12.2015 | Комментарии (0)