Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
23:55
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 03

Світ не без добрих людей. У всі віка, роки і часи були є і будуть люди, котрім не байдужі долі тих, хто оступився, або з якихось інших причин став безхатченком. Це життя – воно кожного дня ставить перед людьми такі випробування, що дехто не в змозі віднайти правильне рішення - дати раду, як вирішити ту чи іншу життєву проблему…Зарадити нелегкій долі бездомних людей, від яких відвернулися рідні та близькі люди, держава відмежувалася, щоб вони вижили в сьогоднішніх умовах надзвичайно важко.

- Хочув сказати, що ще кілька років тому з прожитком було дещо простіше. Люди були багатшими, більше наїдків викидали в сміттєві баки, одяг був добротнішим… Сьогодні гірше стало. Багато підвалів закрито, особливо там, де були ... Читать дальше »

Просмотров: 1015 | Добавил: wernega | Дата: 03.12.2015 | Комментарии (0)

Головний тренер ФК "Олександрія" В.Шаран дав інтерв'ю клубній прес-службі.

- Завершується перша частина чемпіонату, лишився один матч. З яким настроєм їдете в Ужгород на матч з "Говерлою"?

- У нас є проблеми. У звітному матчі нам не зможуть допомогти Є.Банада, П.Мягков, не до кінця відновлений В.Грицук, А.Новак та ряд інших гравців, які зазнали мікротравм в останньому матчі. Не дивлячись на те, що хлопці втомилися, хочуть побути з родинами, ми їдемо в Ужгород за позитивним результатом. Хочемо завершити першу частину чемпіонату саме на позитивній ноті.

- Нещодавно в ЗМІ була анонсована зустріч з президентом клубу з питань, що стосуються контрактів з футболістами, планів на навчально-тренувальні збори, фінансування…

... Читать дальше »

Просмотров: 1262 | Добавил: wernega | Дата: 03.12.2015 | Комментарии (0)