Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
17:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 3 » Перші втрати "Олександрії"
04:56
Перші втрати "Олександрії"

Головний тренер ФК "Олександрія" В.Шаран дав інтерв'ю клубній прес-службі.

- Завершується перша частина чемпіонату, лишився один матч. З яким настроєм їдете в Ужгород на матч з "Говерлою"?

- У нас є проблеми. У звітному матчі нам не зможуть допомогти Є.Банада, П.Мягков, не до кінця відновлений В.Грицук, А.Новак та ряд інших гравців, які зазнали мікротравм в останньому матчі. Не дивлячись на те, що хлопці втомилися, хочуть побути з родинами, ми їдемо в Ужгород за позитивним результатом. Хочемо завершити першу частину чемпіонату саме на позитивній ноті.

- Нещодавно в ЗМІ була анонсована зустріч з президентом клубу з питань, що стосуються контрактів з футболістами, планів на навчально-тренувальні збори, фінансування…

- Я дуже задоволений цією зустрічею. Вона дала можливість спокійно обговорити всі важливі питання. Думаю, що після матчу з «Говерлою» ми підіб’ємо підсумки виступів команди в осінній частині чемпіонату. Що стосується контрактів, то табір олександрійців залишили Р.Степанюк та Ю.Коломоєць (на фото справа: Юрій Коломоєць на трибуні КСК "НІка" під час поєдинку "Олександрія" - "Металіст", - авт.). Я знаю, що ще влітку Юрієм цікавилися польські клуби, зокрема «Заглембе», з якими неодноразово проводили контрольні матчі. Ми прохали Ю.Коломойця, щоб він продовжив з нами контракт хоча б на пару тижнів, але він відмовився. Ми дякуємо хлопцям за той вклад, який вони внесли за час виступів за нашу команду. Звичайно, нам хочеться попрацювати на трансферному ринку для підсилення команди в усіх ланках. Кістяк команди, спілкуючись з гравцями, будуть складати ті футболісти, які здобували путівку до ПЛ.

Прес-служба ФК "Олександрія"

Головне, щоб в даній ситуації зберегти склад команди, який привів команду до  ПЛ. Бо вже зараз мусується думка, що ще кілька гравців, якими цікавиться "Ворскла"  та інші клуби, можуть залишити "Олександрію". Сьогодні кожен гравець "Олександрії" для команди  важливий, бо команда, тренери зробили їх гравцями з великої літери. І самі футболісти про це не повинні забувати: хто дав їм путівку в великий футбол - ФК "Олександрія". Були приклади, коли гравці на пікі слави шукали кращого життя, та футбольна доля повертала їх знову туди, звідки вони виросли.  Бо дуже добре там, де нас немає. Фортуна - річ часто обманна. Дай Боже,  усім нам  розуму, прагматизму та зваженості.   

Просмотров: 1262 | Добавил: wernega | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]