Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
06:00
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 02

Cпалахи африканської чуми зареєстровані в кількох областях (Миколаївська, Одеська обл.,  - авт.), що межують з Кіровоградщиною. Африканська чума свиней ( АЧС, хвороба Монтгомері) - висококонтагіозна хвороба свиней, що характеризується гарячкою, геморагічним діатезом, значними крововиливами, дистрофічно-некротичними змінами у внутрішніх органах, надзвичайно високою смертністю.

Не дай Боже, щоб вона прийшла на Кіровоградщину – це буде економічна катастрофа для господарств, що вирощують свиней. Уявити важко, коли тотально винищується все поголів’я тварин, коли  комплектування свиноферм у колишньому епізоотичному осередку та першій загрозливій зоні дозволяється лише через рік після зняття карантину.  

Щоб уберегти Олександрійщину від  економічно загро ... Читать дальше »

Просмотров: 1203 | Добавил: wernega | Дата: 02.12.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні, 2 грудня, о 13. 00  в малій залі міської ради вкотре зібралася робоча група по декомунізації - перейменуванню вулиць, площ, бульварів, проспектів  та провулків, що пов’язані з радянською владою – комуністичною ідеологією.

Мляво, а в деяких випадках члени робочої групи довго сперечались - не могли дійти спільної думки, хоча запропоновані нові назви не носили принципового  характеру. По ряду вулиць і провулків було всього 1-2 пропозиції. Чим далі заходить процес перейменувань, тим стає яснішим, що зацікавленість у роботі деяких членів робочої групи спадає з огляду на кількісний склад зібрання.

Та все ж, голосуючи по кілька разів, вдалося перейменувати 10 вулиць і провулків:

Вул. Червоноармійська, якщо депутати  міської ради затвердять буде носити назву – Козака Вусика( один із засновників  Олександрії, - ... Читать дальше »

Просмотров: 1491 | Добавил: wernega | Дата: 02.12.2015 | Комментарии (0)