Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
19:04
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Декабрь » 01

Олександрійці з обуренням коментують послугу державного підрозділу «Державного ощадного банку України», який за платіж абонентів «Олександрійського управління з експлуатації газового господарства» беруть з платників непомірну маржу в розмірі 7 грн.

- Прийшла оплатити за використаний газ. 14 гривень заплатила і 7 гривень  «Ощадбанк» взяв з мене за надану послугу банку, - говорить жінка, котра тільки-но  вийшла з банківської установи. – Чи знають про це державні мужі? Виходить, що банк, який не вклав жодної копійки в видобуток, транспортування газу має на кожній подібній операції половину вартості ціни відпущеного газу, зкорема мені. А якщо зважити, що хтось менше спожив газу? А платити слід ті ж 7 грн! Чи не забагато?! А, можливо, вкрадається думка, що таким чином Уряд вирішив ... Читать дальше »

Просмотров: 1356 | Добавил: wernega | Дата: 01.12.2015 | Комментарии (0)

То були страшні роки, коли вродив гарний врожай, але більшовики привели народ України до голодної смерті. Що може бути найстрашнішим злочином проти людства, ніж створити нестерпні умови для голодомору, коли без зброї і крові мільйони людей вмирали голодною смертю. Забирали до зернини, до картоплини. Не щадили ні дітей, ні старих, ні хворих... Вимирали родинами, вулицями, селами. Масовий голодомор привів до того, що вимерла та не народилася нова епоха людей (1932-1933 років), які могли в майбутньому добитися значних досягнень, відкриттів, успіхів у науковій галузі, в культурі, в мистецтві, в суспільному житті, що мало б забезпечити інше життя в Україні…

Приспішників голодомору засуджено новітньою  Україною, її народом, нащадками. Важко далося визнання Дня голодомору, як такого, що став трагедією для українського народу. Понад 70 років  було табу на будь-які розмо ... Читать дальше »

Просмотров: 1147 | Добавил: wernega | Дата: 01.12.2015 | Комментарии (0)

Це сталося 28 листопада о 6 годині ранку, коли до «АТБ-Маркет», що знаходиться по пр. Леніна, № 23, забігло кілька десятків неповнолітніх юнців: ультрас-фанатів харківського «Металіста», які приїхали до Олександрії на футбольний матч  «Олександрія» - «Металіст», що цього дня  о 17.00 відбувся на КСК «Ніка». За якусь хвилину грабіжники спустошили на солідну суму коштів продуктові лавки солодощів та ковбасних виробів та миттєво вибігли з магазину. У такій ситуації (при такій нахабності, - авт.) не встигли оговтатись та прийти до тями ні охоронці, ні продавці, такого шаленого темпу та зухвалості пограбування вони не очікували. Продавці всю зміну не могли відійти від нервового стресу, який прийшлося пережити. А злодії -грабіжники цим хизуються, «цим вони живуть». Такі ультрас-фанати несуть  у суспільство ... Читать дальше »

Просмотров: 1364 | Добавил: wernega | Дата: 01.12.2015 | Комментарии (0)